Daniela Crudu ”muncește” din greu să se recupereze după drama cu fostul iubit! Ce face când este singură acasă

Autor: L.N.
Publicat: 31/03/2020 | 21:30
Daniela Crudu ”muncește” din greu să se recupereze după drama cu fostul iubit! Ce face când este singură acasă

Daniela Crudu nu pierde vremea în izolare la domiciliu. Fosta asistentă TV luptă din greu să-și revină după trauma suferită în urmă cu aproximativ două luni. Și vrea să-i dea peste nas croatului care a vrut s-o desfigureze pe viață. Ce face pentru asta?

Când este singură și plictisită, Daniela Crudu, așa cum a afirmat de multe ori în trecut, este în stare să facă orice pentru a avea activitate. Iar acest lucru vine în favoarea ei, căci, chiar dacă este restricționată de libertate ca toți ceilalți români, tânăra și neliniștita Daniela și-a găsit metoda perfectă de a petrece timpul în locuință – făcând sport.  Bruneta s-a filmat în timp ce executa câteva exerciții fizice, care să-i mențină trupul de gazelă și să o ajute facă ravagii în rândul masculilor în această vară.

@danielacrudu74Sport ##home ##stayhome♬ sonido original – toni.vlc06

@danielacrudu74♬ suono originale – elisabettapannoneeee

CITEȘTE ȘI: Adrian Minune, ademenit de concurență! Cântărețul ”se rupe” pe maneaua lui Jador și a lui Lino Golden! VIDEO senzațional

Daniela Crudu, bătută crunt de iubitul croat

La începutul lunii februarie, vedeta TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko pentru că acesta a acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Aceasta a avut de suferit mai multe zile, fiind cu faţa mai mult desfigurată.

Citește și...