Dany Vicol a murit de ziua mamei lui. Părinții tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu și-au mai pierdut un copil

Publicat: 09/09/2019 | 11:58
Dany Vicol a murit de ziua mamei lui. Părinții tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu și-au mai pierdut un copil

Tragedie incomensurabilă în familia Vicol, după ce băiatul lor a murit în accidentul de circulație provocat de Mario Iorgulescu. Dany Vicol se întorcea de la un priveghi și a încetat din viață chiar de ziua mamei sale.

Unchiul lui Dny Vicol a declarat că tânărul a murit pe loc, orice încercare de resuscitare fiind tardivă. Spune că părinții sunt în stare de șoc și a fost nevoie de o ambulanță pentru tatăl tânărului.

„Se întorcea de la un priveghi. În spate era familia. (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. (…) Părinţii sunt în stare de şoc, am avut nevoie de ambulanţă şi pentru tatăl nepotului meu, dar şi pentru mama, a cărei zi de naştere este azi”.

”Vor amândoi să moară acum!”

Părinții lui Dany Vicol, din nefericire, au mai trecut printr-o experiență traumatizantă care i-a marcat pentru toată viața. Aceștia au mai pierdut un copil, o fetiță, din cauza unei boli incurabile. Fetița avea doar 6 ani atunci când a murit.

”Ei au mai pierdut o fetiţă, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ţinut pe tatăl lui la mine până dimineaţa, de frica mamei, să nu sufere un şoc. Până la urmă i-am spus şi i s-a făcut rău (…). Mario venea de la o partidă de poker unde băuse şi se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi şi urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a declarat unchiul celui decedat, la Radio Sport 1, potrivit click.ro.

Citește și...