Daum nu pleacă nici dacă ratează Mondialul din Rusia: „Sunt foarte motivat să lucrez pentru România!”

Publicat: 29/08/2017 | 11:19

Cu şanse foarte mici de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, viitorul lui Christoph  Daum la naţionala României este incert.

Cu tate acestea, chiar şi în cazul ratării foarte probabile a calificării la CM din 2018, tehnicianul neamţ a spus că  îşi doreşte să continue pentru a încerca cu mai multe şanse o calificare la turneul final al Euro 2020.

„Sunt foarte motivat să lucrez pentru România şi vreau să continui să lucrez aici. Chiar dacă cifrele nu arată bine acum, deciziile pe care le-am luat sunt bune. Am adus jucători tineri, am început întinerirea echipei. Aceasta reprezintă un proces, care fireşte nu depinde numai de mine, depinde şi de cei care au răbdarea să aştepte realizarea acestui proces. Sunt foarte motivat să aduc noi jucători în continuare, să creez o nouă imagine pentru fotbalul românesc”, a declarat Christoph Daum.

România este acum pe locul 4 în grupa E preliminară, cu 6 puncte, având o victorie, 3 egaluri şi două înfrângeri. Tricolorii sunt la 4 puncte de Muntenegru, care are 10 puncte şi este pe locul 2, care duce la baraj.

România- Armenia se joacă pe 1 septembrie, în timp ce Muntenegru – România se joacă pe 4 septembrie, ambele partide începând la ora 21:45.

Din grupa E alături de România, ma fac parte Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

                

Autor: Cristi P. 

Citește și...