Daum: „Uitaţi de acel 5-0 din Armenia. Trebuie să fim foarte atenţi în acest meci!”

Publicat: 01/09/2017 | 11:53
Daum: „Uitaţi de acel 5-0 din Armenia. Trebuie să fim foarte atenţi în acest meci!”

Selecţionerul României, Christoph Daum susţine că victoria din tur cu 5-0 de la Erevan obţinută de tricolori în faţa Armeniei nu are nicio valoare dacă nu va fi dublată de un succes în meciul de pe Naţional Arena de la ora 21:45 din preliminarele Campionatului Mondial 2018.

Germanul de pe banca României crede că datele la confruntarea de la Bucureşti vor fi cu totul altele decât au fost la Erevan, deoarece echipa Armeniei s-a schimbat foarte mult, adversarii schimbând inclusiv selecţionerul. 

„Nu ştiu dacă este important faptul că am câştigat la Erevan. E o echipă nouă, cu un alt antrenor, e o situaţie diferită. Suntem pregătiţi foarte bine, avem informaţii despre punctele lor slabe. Trebuie să ne ridicăm la potenţialul nostru, rebuie să controlăm meciul, să ne creem şanse şi să înscriem. Sunt optimist că vom putea face asta, dar e mult de muncă pentru a reuşi. Trebuie să avem mai multă atenţie pentru acest meci. Va trebui să revenim în meciurile următoare, să le arătăm tuturor că vom da totul pentru a scoate cele mai bune rezultate. Trebuie să ne concentrăm pe primul meci, să arătăm publicului că am muncit bine, să dăm un semn că lucrurile vor fi mai bune şi că fanii pot veni în număr mai mare la meciurile următoare”, a declarat Daum la conferinţa de presă premergătoare acestei confruntări.

Partida România- Armenia, meci contând pentru preliminariile CM din 2018 se va disputa pe Naţional Arena începând cu ora 21:45.

Înaintea acestui meci tricolorii se află pe locul 4 cu 6 puncte, victoria din tur de la Erevan fiind singura obţinută de reprezentativa ţării noastre în această grupă.

Autor: Cristi P.