DD revine in iarba! Aparitie-surpriza a unui mare dinamovist in cantonamentul de la Saftica. “Sunt dispus sa-l ajut!”

Publicat: 16/11/2014 | 22:31
DD revine in iarba! Aparitie-surpriza a unui mare dinamovist in cantonamentul de la Saftica. “Sunt dispus sa-l ajut!”

Ione Danciulescu va lucra alaturi de Cornel Dinu. Administratorul delegat al “cainilor” va merge in cantonamentul de la Saftica, iar pe viitor va fi mult mai apropiat de vestiarul formatiei pentru care a jucat sute de meciuri.

Numirea lui Ionel Danciulescu in functia de antrenor la Dinamo i-a mirat pe multi dintre suporterii dinamovisti. Interimar, „Danciu- gol” incearca sa scoata cat mai mult din ultimele patru partide pe care “cainii” le mai au de disputat in acest final de an. Mutarea sefilor din “Stefan cel Mare” va aduce o noua surpriza pentru jucatorii si suporterii din “Groapa”. Astfel, un alt simbol al formatiei va face parte din echipa atacantului care a scris istorie in tricoul rosu-alb.

Ionel Danciulescu se va ocupa de pregatirea dinamovistilor
Ionel Danciulescu se va ocupa de pregatirea dinamovistilor

Este vorba de Cornel Dinu, actualmente Administrator- delegat la Dinamo, cel care, odata cu numirea lui Danciulescu, se va apropia mult mai mult de vestiarul “cainilor”. “De fiecare data cand i s-au cerut sfaturile, Mister nu a facut pasul inapoi. El este apropiat de Danciulescu, iar antrenorul o sa-i ceara sfatul neconditionat”, a spus unul dintre apropiatii “Procurorului”.

In 2000, ca antrenor,Cornel Dinu a castigat eventul cu Dinamo
In 2000, ca antrenor,Cornel Dinu a castigat eventul cu Dinamo

Zilele viitoare, “Mister” revine in iarba

In aceste conditii, zilele viitoare, Cornel Dinu va cobori din nou in iarba si si-a anunta deja prezenta la Saftica, acolo unde Dinamo isi desfasoara majoritatea antrenamentelor. “Mister va incerca sa discute cu jucatorii, sa-i motiveze, acestia trebuie sa simta ca au pe cineva in spate. Dupa plecarea lui Talnar, el a mers foarte rar la echipa. Cum la club nu calca, mai ales dupa ce sediul a fost mutat in hotelul RIN, singura legatura cu echipa la care s-a format o constituie prezenta la meciurile de pe teren propriu”, a povestit unul dintre sefii “cainilor”, cel care a mai spus ca Danciulescu va tine cont de sfaturile “Procurorului.

Cornel Dinu va reveni in iarba si se va implica mult mai mult la Dinamo
Cornel Dinu va reveni in iarba si se va implica mult mai mult la Dinamo

 

CITESTE SI:

„Briliantul”, pus la colt de „Procuror”! Replica HALUCINANTA a lui Cornel Dinu dupa transferul lui Adi Mutu in India

VIDEO Nu te asteptai la asa ceva! Cine l-a sunat pe Cornel Dinu de ziua lui si ce a spus Mister!

Cornel Dinu se dezlantuie: “Ce se intampla este un targ dezgustator! Suntem cautati acolo unde fotbalul se joaca in galabie”

 

“Sunt dispus sa-l ajut pe Danciulescu”

De altfel, la scurt timp dupa ce a fost numit antrenor interimar la Dinamo, “Corbul” a si declarat acest lucru. “Avind in vedere ce situatie e acum la Dinamo, daca unul precum Danciulescu, pe care il consider un posibil foarte bun antrenor, mi-ar cere ajutorul, sunt dispus sa i-l dau”, a spus “Mister”, cu o zi inainte de numirea lui Danciulescu. Raspunsul a fost ferm: “Cu siguranta o sa tin cont de sfaturile domnului Dinu”.
 

Citește și...