De aici sunt supravegheati suporterii de pe National Arena! „Big Brother” ii urmareste cu 90 de ochi!

Publicat: 22/08/2013 | 00:02

Suporterii care vin la meciuri pe National Arena sunt urmariti, din umbra, de 90 de camera. Carmen Petcu este unul dintre cei 22 de agenti care le monitorizeaza zilnic si are grija ca nimic rau sa nu se intample in zona stadionului.

Carmen Petcu monitorizeaza atent camerele de supraveghere din sectorul 2
Carmen Petcu monitorizeaza atent camerele de supraveghere din sectorul 2

A vazut tot ce se putea vedea in oras, in timp real, de la accidente, incendii, batai pana la furturi. “Este o meserie interesanta si totodata placuta. Necesita multa atentie, iar in permanenta intampinam noutati si asta e benefic pentru noi”, ne-a spus Carmen in timp ce supraveghea zona din vecinatatea Arenei Nationale.

Directorul general al Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, supravegheaza camerele video
Directorul general al Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, supravegheaza camerele video

Si chiar daca sta opt ore lipita de monitor acasa are chef sa se mai uite la televizor. Directorul Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, ne-a spus ca aceste camere au ajutat la orpirea “din fasa” a scandalurilor intre suporteri, precum si vanzarea de bauturi alcoolice in zona complexului sportiv.

Dispecerat sector 2

Meciul Steaua – Legia Varsovi, care a avut loc miercuri seara, a fost supravegheat de 90 de camere video ale Primariei Sectorului 2. Acestea sunt amplasate in principalele intersectii rutiere din zona, toate arterele de circulatie pe care se vor deplasa spectatorii catre Arena Nationala, pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a meciului.

Dispecerat sector 2

Pentru asigurarea unor conditii de maxima siguranta pentru cetatenii care locuiesc in imediata vecinatate a Arenei Nationale, dar si pentru buna desfasurare a evenimentului sportiv, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate strazile de afluire si defluire a celor 55.000 de spectatori, se va urmari respectarea regulilor de circulatie de catre pietoni si de conducatorii auto, impuse special in perioada meciului, dirijarea traficului rutier si comportamentul suporterilor inainte si dupa terminarea partidei. (A.S.)
 

Citește și...