De asta a semnat cu Steaua! Anuntul facut in aceasta dimineata despre atacantul transferat de Gigi Becali

Publicat: 15/01/2016 | 09:12
De asta a semnat cu Steaua! Anuntul facut in aceasta dimineata despre atacantul transferat de Gigi Becali

Dinamovist convins, noul atacant al ros-albastrilor a semnat, joi, cu Steaua, iar partea financiara nu este deloc de neglijat, mai ales ca firmele fotbalistului sunt aproape de faliment.

Conform datelor oferite de Registrul Comertului, fotbalistul a avut trei firme, dar in acest moment au ramas doua. Firma Sausto-Mar SRL a fost lichidată in 24 iulie 2015, societatea inregistrând pierderi minore in ultimii ani. In schimb, potrivit ziarulring.ro, functionează Caelia-Mamaia SRL, cunoscutul restaurant de pe litoral, si MCA Consulting LTD – SRL – MCA (Marica Ciprian Andrei).
Prima a inregistrat, in ultimul an fiscal, potrivit ziarulring.ro, o pierdere de 363.128 de lei, potrivit Ministerului Finantelor, in timp ce cea de-a doua, cu obiect de activitate „consultanta pentru afaceri si management”, a inregistrat, in ultimul an fiscal, o pierdere de 171.794 de lei.

1 milion de euro prima

Gigi Becali

Eu am vrut sa-i dau macar 20.000 de euro pe luna, nu a vrut. El mi-a zis: nea Gigi, eu am 60.000 de euro pe luna numai din chirii, ce sa fac cu 20.000? Eu, dacă vin, vin sa ma relansez la Campionatul European, vin să iau o primă mare pentru Liga Campionilor, (1 milion de euro-n.r.) vin sa mai joc 3 ani, vin sa ma retransfer la o echipa in Europa pe 2-3 milioane de euro”, declara Becali.
 

Citește și...