De ce a apărut Vladimir Drăghia cu ochii vineți la propria nuntă. “Există un singur adevăr!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 22/07/2018 | 17:54

Vladimir Drăghia a decis să spună “Adio” burlăciei. Vedeta a făcut pasul cel mare alături de iubita sa, Alice Cavaleru, în cadrul unei ceremonii restrânse, dar romantice. Evenimentul a avut loc pe o plajă privată, ce aparține unor prieteni comuni de-ai lor.

Fostul concurent de la Exatlon a apărut la nuntă cu ochii vineți, iar cei prezenți au rămas de-a dreptul șocați. Vladimir Drăghia a ținut, însă, să lămurească lucrurile și să pună punct tuturor speculațiilor.

Înțeleg perfect că atunci când ești persoană publică te expui oamenilor cu bune și rele, însă aș vrea să subliniez că știrile care au început să apară în presă sunt pură ficțiune și nu au absolut nicio legatură cu realitatea.

Mi-am făcut o intervenție chirurgicală la ambii ochi în urmă cu 10 zile și chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 zile – 5 zile, organismul meu, probabil și pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanță pentru cineva această siuație, dar nici nu pot încuraja speculațiile apărute după nunta noastră.

Există un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă și povestindu-i Zorei despre asta„, a declarat Vladimir Drăghia pentru kanald.ro.

Citește și...