De ce Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu au avut copii. Artistul explică: „Eu am mai încercat să am până acum și…”

Publicat: 15/07/2020 | 11:59
De ce Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu au avut copii. Artistul explică: „Eu am mai încercat să am până acum și…”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au avut o căsnicie frumoasă care până la urmă s-a terminat. Despărțirea lor nu a fost una ușoară. Cântărețul a decis, însă, să explice de ce nu au făcut niciodată copii.

Deși după divorț, cei doi, mai ales anul acesta au încercat să se împace, lucrurile nu au mers exact așa cum își doreau. Culiță a mărturisit că, deși își au vrut, nu a fost să fie.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Răspunsul incredibil oferit de Culiță Sterp, după ce a fost criticat că poartă costum elegant cu adidași

„Mie îmi sunt foarte dragi copiii. Nu s-a întâmplat să am până acum să am, că eu am mai încercat să am până acum și în relațiile anterioare. Nu s-a întâmplat. N-a dat Dumnezeu. Eu nu m-am ferit… dacă am o iubită și stau cu ea 3,4,5 luni, nu mă feresc, dacă o fi să fie, asta e. Nu te duci să faci avort niciodată. Nu sunt de acord cu așa ceva”, a declarat cântărețul.

Acum vrea cel puțin patru copii

Culiță Sterp a trecut, însă, peste despărțire, iar acum se gândește serios să devină tătic. Artistul provine dintr-o familie numeroasă și își dorește, la rândul său, să aibă cel puțin patru copii. Trebuie, însă, să-și întâlnească sufletul-pereche pentru a-și îndeplini visul.

„Măcar patru copii aș vrea. Îmi plac foarte mult copiii. Eu am fost cel mai năzdrăvan, mai plecam de acasă. Am plecat două zile de acasă cu bicicleta și m-a dat dispărut. Mama încerca să ne împace, că tata era mai mult plecat la animale”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.

„Am crezut că băiatul meu se va cuminți”

Mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri uluitoare despre căsătoria eșuată a fiului său cu artista Carmen de la Sălciua „Eu nu m-am băgat niciodată în relația lor. Este adevărat, l-am sfătuit să nu se căsătorească așa de repede, la doar 23 de ani, dar a fost decizia lui. Totuși, am crezut că băiatul meu se va cuminți când s-a însurat cu ea. Însă, m-am înșelat.

Nu rata: Cine s-ar fi gândit. Legătura surprinzătoare dintre Culiță Sterp și Anna Lesko. Doar Alex Velea a mai făcut asta

De aceea, am fost și dezamăgită. El a rămas mai cu lipici la fete… Așa este el, seamănă cu taică-su… poate, într-o bună zi, va găsi persoana potrivită pentru el”, a declarat Geta Sterp pentru Wowbiz.ro.