De ce nu poate să divorțeze soția polițistului pedofil. Se chinuie de cinci ani, dar…

Publicat: 03/07/2020 | 00:11

Chinul Marinelei Stan, soția polițistului pedofil Eugen Stan, e departe de a se fi încheiat. De cinci ani încearcă să divorțeze de cel care, în 2018, avea să șocheze întreaga țară. Mai multe decizii greșite pe care le-a luat femeia după ce a depus cererea de desfacere a căsniciei au condus la această situație pe care cu greu o poate, acum, accepta. Încă un efort al ei de a se ”debarasa” de soțul acum aflat după gratii a condus la o decizie a magistraților care îi este nefavorabilă. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA POLIȚISTULUI-PEDOFIL SE CHINUIE DE 5 ANI SĂ DIVORȚEZE! PERVERSUL SE AFLĂ ÎN PENITENCIAR, IAR EA…)

Este cunoscut cazul lui Eugen Stan, polițistul pedofil care a abuzat în lift de doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiețel de 9. A fost surprins de camerele de filmat din scara respectivului bloc unde s-a petrecut abuzul, iar, după câteva zile, omul legii de la Rutieră a fost prins. A ajuns după gratii, inițial cu nu mai puțin de 18 capete de acuzare. Soția lui, dar și fiica de 22 de ani, au trăit momente cumplite, după cum avea să declare chiar Marinela Stan.

Coșmarul Marinelei: nu poate scăpa de soțul pedofil

Cu atât mai mult și-a dorit femeia să rupă căsnicia care, oricum, nu mai funcționa de mult timp. De altfel, o cerere de divorț fusese depusă de ea în 2015, dar care nu s-a rezolvat din diferite motive. O nouă tentativă a Marinelei de a desface mariajul a avut loc după faptele reprobabile ale soțului, petrecute în după amiaza zilei de 8 ianuarie, 2018. „El si-a găsit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectivă. M-a şocat, la fel şi pe fiica mea. A păstrat legătura cu fata noastră, dar mai puţin. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine. Are un singur copil, pe fiica noastră, de 22 de ani”, declara Marinela Stan. Doar că avea să ”rateze” și acum. Nu s-a prezentat la termen, și nici soțul pedofil nu a făcut-o, astfel încât instanța a suspendat cauza.

(NU RATA: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL CRIMINALULUI STUDENTEI JAPONEZE! JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

Polițistul Eugen Stan a fost arestat și acuzat de pedofilie

Marinela a cerut instanței repunerea pe rol a dosarului de divorț. Prima înfățișare nu a mai avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus, care a sistat mai toate procesele. Zilele trecute, Marinela Stan s-a aflat în fața magistraților. Din păcate pentru ea, aceștia au constatat cererea pe care ea a depus-o drept perimată. ”Constată perimată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Stan Marinela în contradictoriu cu pârâtul Stan Eugen. Respinge cererea reclamantei de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, respectiv de trecere a cheltuielilor în sarcina Statului ca neîntemeiată”, este decizia luată de completul de judecată.

Eugen Stan, polițistul pedofil, pus sub acuzare

Eugen Stan a fost acuzat că ar fi abuzat sexual nu mai puțin de 18 persoane, cu vârste cuprinse între 5 și 38 de ani. El își urmărea victimele și le ataca în scările de bloc. ”În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, arătau procurorii în rechizitoriu, după ultima grozăvie a lui Stan cu cei doi copii.

Eugen Stan lucra din 2010 în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie. Atunci când își pregătea acțiunile reprobabile, Eugen Stan își lua liber de la serviciu. Așa s-a întâmplat și în cazul ultimul abuz sexual. El s-ar fi dus să viziteze un prieten, iar în cale i-au ieșit micuții. Pe care i-a agresat în lift. „M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”, avea să povestească, în fața anchetatorilor, bărbatul.

(VEZI AICI: EMILY BURGHELEA, LA UN PAS SĂ FIE DATĂ ÎN JUDECATĂ DE FOȘTII ȘEFI! CE DAUNE URIAȘE AR PUTEA PLĂTI)

Într-un final, Eugen Stan, care, inițial, fusese consemnat în arest la domiciliu, a fost pus sub urmărire penală și pentru alte patru fapte, datând din perioada 2015-2016. El ar fi agresat trei copii și o femeie, tot în scările unor blocuri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.