De ce poartă Irina Rimes perucă: ”M-am săturat de…”

Publicat: 11/03/2020 | 10:45
De ce poartă Irina Rimes perucă: ”M-am săturat de…”

Irina Rimes a luat o decizie radicală și s-a decis să apeleze la peruci. Bineînțeles, o astfel de hotărâre trebuia să aibă un motiv… puternic, bine întemeiat, iar vedeta a oferit amănunte chiar pe pagina sa de socializare.

Irina și-a dorit să surprindă, din nou, și a reușit. Mai mult, fanii săi au aflat și de ce a folosit peruci în noul videoclip, cu toate că mărturisirea vedetei a fost una neașteptată. Și tranșantă, în ultimă instanță, chiar dacă a lăsat să plutească în aer și câteva semne de întrebare ale căror răspunsuri sosi – înțelegem – în viitorul apropiat.

”M-am saturat de părul meu și mi-am pus perucă😂 de fapt e mult mai mult de-atât, pot să vă spun doar ca am folosit tocmai 4 peruci în acest videoclip, motivele le veți afla in curand🤗”, a scris Irina Rimes. 

După ce au citit mesajul Irinei, vizitatorii paginii de socializare și-au transmis punctele de vedere. ”Ești o frumoasă oricum 😘”, ”Oricum esti o dulceata de fata si fara peruca!”, ” Ești minunata”, ”Ești frumoasă în toate felurile ❤️”, ”Dar esti tunsa 0 ? ar fi interesanta poza”, ”Pacat ca folosesti peruca tu ai un par superb,te admir pentru simplitatea ta”, ”Ești o dulce Irina Rimes!”, ”Esti faina, indiferent. Sanatate multa, ca-i mai buna decat toate!”, ”Cum poti spune ca te ai saturat de parul tau cand aceasta peruca i seamana leit?”, au fost câteva dintre comentariile postate de admiratorii Irinei Rimes.

Irina Rimes s-a săturat de părul ei și preferă perucile

Cristian Tudor Popescu: ”Doamnă Rimes, cântați frumos, dar știți ce e aia mainstream?”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție furibundă după ce Irina Rimes a fost numită ”ambasador al Zilei Brâncuși” și a declarat eu sunt mai mainstream”.

„E, nu e nicio deosebire între căutarea pavianului și căutarea pe Google a lui Constantin Brâncuși, acum, powered by Irina Rimes, adică garantat de Irina Rimes. Eu n-am nicio problemă cu doamna că vorbește cu accent moldovenesc. Chiar îmi place. E dulșe accentul ăsta moldovenesc (…) Dar doamna Rimes a spus „eu sunt mai mainstream” la un moment dat. Doamnă Rimes, cântați frumos, dar știți ce e aia mainstream? Din moment ce spuneți că dvs sunteți mainstream și dup-aia vorbiți de Brâncuși, că ați fost văduvită de informații în legătură cu el, deci a fost ceva nișat, ceva în margine  – că mainstream asta înseamnă, curent principal, nu ceva la care să aveți acces – deci dvs sunteți mainstream și Brâncuși e margine!”– a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24„Dacă doreai, de pildă, și mai multe accesări pe Google la Constantin Brâncuși, de ce nu a fost numit ambasador vloggerul Selly? Păi, se rupea Google-ul, domnule!” , a mai adăugat Cristian Tudor Popescu.

Citește și...