De ce să alegeți cele mai bune produse naturiste?

Publicat: 31/05/2019 | 13:34
De ce să alegeți cele mai bune produse naturiste?

Preocuparea pentru un mod de viață cât mai sănătos ar trebui să fie un aspect esențial al felului în care alegem să trăim. Cum corpul este templul sufletului, menținerea lui în cea mai bună formă este o obligație pentru fiecare dintre noi. Un trup sănătos este la fel de important ca și un spirit educat. Ambele dimensiuni sunt la fel de speciale și fiecăreia trebuie să i se acorde atenția cuvenită.

Datorită moștenirii genetice, mediului în care ne desfășurăm viața și unei alimentații dezechilibrate, suntem expuși în permanență riscului de îmbolnăvire. Medicametele alopate pe care avem nevoie să le administrăm cu această ocazie, pe lângă aspectele benefice, pot avea și numeroase efecte negative. Unul dintre cele mai cunoscute este acela că administrarea de canitități mari și repetate ne poate afecta ficatul.

Tocmai de aceea, atunci când avem o problemă de sănătate, care nu este gravă, înainte de a recurge la medicamente puternice, cu acțiune rapidă, ar trebui să ne interesăm de varianta homeopată a unui medicament cu același spectru de acțiune. Chiar dacă s-ar putea ca vindecarea să nu decurgă la fel de repede ca în cazul variantei chimizate, trebuie remarcat faptul că efectele lor secundare vor fi mult mai mici, poate chiar inexistente.

Dacă avem și această alternativă care, trebuie să recunoaștem, la ora actuală dispune de o varietate impresionantă de produse, de ce să nu apelăm la varianta minim invazivă, care dăunează mult mai puțin organismului nostru? Există suficiente tincturi, siropuri, pastile, unguente, dropsuri, creme și cele mai bune produse naturiste în numeroase farmacii clasice, naturiste sau online pentru a trata cele mai multe dintre afecțiuni.

Indiferent de ce boală ați suferi, dacă aceasta este serioasă și nu cedează în timpul obișnuit este obligatoriu să faceți o vizită la medicul de familie sau să solicitați o trimitere la un medic specialist. Medicina alternativă este practicată de cele mai multe ori de persoane cu pregătire medicală, care știu cât de important este un diagnostic corect și cât de util poate fi un set de analize pentru  a stabili o schemă adaptată de tratament.

De ce să alegeți să folosiți întotdeauna mai întâi un tratament naturist?

Natura este cel mai bun doctor, spune o vorbă din popor, și în natură au fost căutate și găsite cele mai bune leacuri pentru boli de mii de ani, până la apariția medicamentelor actuale. Tocmai de aceea o reîntoarcere la valorile și la principiile ei este foarte utilă în a oferi organismului accesul la surse pe care le poate asimila mult mai ușor.

Înainte de a ne agresa corpul cu produse farmaceutice sintetice, trebuie să-i oferim ragazul să-l lasam să lupte și să-l susținem folosind doar produse care îi dăunează cât mai puțin.

Iată care sunt principalele avantaje ale alegerii unei metode de tratament naturiste:

  •  – fiind realizate din plante și extracte naturale sunt mai ușor de asimiltat de către organismul nostru:
  •  – prin metodele de obținere a substanțelor, se păstrează mult mai bine proprietățile active ale plantelor din care au fost extrase;
  •  – au mult mai puține efecte secundare decât alternativele alopate;
  •  – au mult mai puține ingrediente sintetice de conservare;
  •  – sunt mai puțin toxice pentru ficat;
  •  – cele mai multe nu au containdicații;
  •  – nu se eliberează pe bază de prescripție medicală;
  •  – cele mai multe astfel de produse sunt obținute din plante netratate chimic;
  •  – nu creează dependență și nu afectează organismul dacă sunt luate o perioadă mai lungă de timp;
  •  – există mult mai puține limitări de administrare, multe dintre ele fiind recomandate în egală măsură copiilor, adulților sau bătrânilor, în dozajul corespunzător.

Datorită acestor avantaje și faptului că sunt mult mai puțin nocive pentru organism, ele sunt o alternativă de vindecare pentru multe afecțiuni benigne de care suferim. Este recomandat ca orice persoană, în funcție de bolile de care suferă, să încerce mai întâi tratamente homeopate și apoi să recurgă la varianta alopată.

De unde puteți cumpăra produse naturiste excepționale?

În magazinul online Secret-herbs.com puteți găsi câteva produse deosebite, cu proprietăți generale remarcabile, care sunt rezultatul unor ani buni de cercetare și de îmbunătățire constantă a formulei. Printre acestea amintim: Cellforce, Digestton, Elixir of Life, Immunoforce, Lifeforce, Nervton, Pectoralis. Ele sunt special concepute pentru a conferi vitalitate organismului, a avea o digestie ușoară și un sistem imunitar cât mai puternic.

Un produs cu totul special este siropul Digestton. El este o soluție extraordinară în a ne ajuta să ne menținem sănătatea corpului. Siropul este unul dintre cele mai eficiente tratament naturiste pentru îmbunătățirea activității sistemului digestiv și pentru ameliorarea anumitor afecțiuni, având proprietăți benefice pentru întregul organism.   Acesta contribuie atât la menținerea sănătății sistemului digestiv, la dobândirea unei imunități crescute, cât și la obținerea unei stări generale de bine. Digestton este un sirop pentru digestie cu o formulă bogată in vitamine și minerale, ce ajută la  accelerarea tranzitului intestinal și la detoxifierea organismului. El curăță ficatul de chimicalele și de toxinele acumulate de-a lungul timpului. Pentru a afla mai multe detalii despre Digestton și despre celelalte produse disponibile, dar și pentru a comanda online accesați site-ul Secret-herbs.com!

 

 

 

 

 

Citește și...