De ce fostele iubite ale Prințului Harry au fost invitate la nunta lui?

Publicat: 20/05/2018 | 14:14

”Fantomele trecutului” cum au fost supranumite fostele iubite ale Prințului Harry, au fost și ele invitate la nunta regală. Se pare că există totuși un motiv pentru care s-a întâmplat asta. 

Chelsy Davy și Cressida Bonas, ambele foste iubite ale Prințului Harry, și-au făcut apariția, foarte zâmbitoare, la nunta acestuia cu Meghan Markle. Foarte multă lume a rămas uimită de apariția lor. Multă lume care nu cunoaște însă faptul că există un protocol de curtoazie care a fost ”adoptat” încă de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, când fiecare dintre ei și-a chemat la nuntă foștii iubiți.

Revenind la nunta Prințului Harry, cea care a sosit prima la ceremonia religioasă a fost Chelsy Davy, cu care Harry a păstrat o relaţie de prietenie, având în vedere că şi familiile lor sunt într-o relaţie foarte bună. Chelsy (32), originală din Zimbabwe, a sosit înconjurată de prieteni, cu zâmbetul pe buze, pesemne evenimentul chiar a bucurat-o.  Şi Cressida Bonas, actriţă şi fotomodel, a răspuns pozitiv la invitaţia lui Harry de a i se alătura în ziua cea mare. Cei doi s-au despărţit în 2014, cu doar doi ani înainte ca Harry s-o cunoască pe aleasa inimii sale, Meghan Markle.

Citește și CE I-A ȘOPTIT PRINȚUL HARRY LUI MEGHAN MARKLE CÂND A AJUNS ÎN FAȚA ALTARULUI 

 

Citește și...