De cine se teme miliardarul Adrian Petrache, zis ”Şefu’”. Duşmanul lui Băsescu şi-a transformat palatul într-o fortăreaţă ultra-securizată!

Publicat: 14/11/2016 | 01:24

Ani în şir s-a scris în presă despre el, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a indicat drept ”băiatul deştept care controlează România” şi l-a nominalizat printre ”mafioţii personali ai lui Adrian Năstase”, dar, în ciuda acestei expuneri publice, a rămas mereu în umbră. Mai mult, chiar dacă s-a vorbit că deţine o avere uriaşă, n-a apărut niciodată în Topurile celor mai bogaţi români. În tot acest timp, miliardarul Adrian Petrache, poreclit în anturajul său ”Şefu’”, şi-a condus mega-afacerile prin interpuşi şi a căutat să nu iasă cu nimic în evidenţă.

Siteul nr. 1 din România, CANCAN.ro, îl scoate azi la suprafaţă pe controversatul afacerist, pe care anchetele DNA l-au ocolit suspect până acum, deşi au existat indicii că ar fi amestecat în celebrele dosare Microsoft sau EADS. Miliardarul care a afirmat, în mai multe cercuri înalte, că Băsescu este duşmanul său nr. 1, ştie exact ”regulile jocului” şi pare să fi înţeles că atunci când te lupţi cu ”leii”, trebuie să fii permanent în gardă. Altfel, nu s-ar explica măsurile de ultra-securitate de care ”Şefu’” beneficiază 24 de ore din 24.

Practic, palatul în care Petrache locuieşte în zona de nord a Capitalei arată mai degrabă ca o fortăreaţă. În faţa casei lui se află non-stop un agent de pază şi maşina unei firme de securitate, iar super-vila miliardarului este înţesată de camera de supraveghere la fiecare colţ, din cinci în cinci metri. Imaginile pe care vi le prezentăm sunt mai mult decât grăitoare. Unde mai punem că, până şi ziua în amiaza mare, jaluzelele metalice de la palatul controversatului afacerist sunt trase, casa fiind efectiv blindată. Asta se întâmplă zilnic şi nu e totul.

Sefu’ s-a uitat la cam multe filme 007: Isi schimba cate trei masini la fiecare „ieseala” ca sa nu fie filat!

Zilele trecute, CANCAN.ro l-a filmat pe miliardar părăsindu-şi ”bârlogul”. A plecat de acasă cu un Mitsubishi roşu, iar după aproape trei kilometri, în zona Arcului de Triumf a schimbat maşina: a urcat într-un Mitsubishi alb, cu care s-a dus, însoţit de un bodyguard, să-şi ia copilul de la grădiniţă. De acolo, a mai străbătut alţi trei kilometric, până la o adresă din cartierul 1 Mai, unde (atenţie!) a schimbat din nou maşina, urcând într-un Duster.

De câte ori se deplasează prin Bucureşti, miliardarul schimbă maşinile în trafic ca şi cum ar încerca să i se piardă urma
De câte ori se deplasează prin Bucureşti, miliardarul schimbă maşinile în trafic ca şi cum ar încerca să i se piardă urma

Schema a repetat-o şi a doua zi, ca pe un ritual bizar. Este posibil ca aceasta tehnică s-o fi invatat si de la specialisti ai SRI, Seful laudandu-se de cate ori are ocazia ca unii adjuncti ao directorului SRI au fost „numiti” la interventia sa, acum acestia fiind cei care-i acorda extraordinara protectie de care se bucura. De ce cine se teme miliardarul, nu ştim cert. Poate nici nu se teme, ci doar îşi ia măsuri de precauţie, căci vorba aceea ”Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur!”, iar Petrache pare chiar să se priceapă la asta.

Mâine, pe www.cancan.ro, citiţi despre miliardarul Adrian Petrache o altă poveste care chiar nu trebuie ratată!

Adrian Nicolae

Citește și...