De necrezut! Câți lei primește Bogdan Anicescu pentru a interpreta pentru surdo-muți Ordonanțele Militare ale MAI

Autor:
Publicat: 18/04/2020 | 11:22
De necrezut! Câți lei primește Bogdan Anicescu pentru a interpreta pentru surdo-muți Ordonanțele Militare ale MAI

Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual al conferințelor de la Ministerul de Interne, are 31 de ani și interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România.

Potrivit MAI, Bogdan este voluntar și nu primește de la minister nici un ban pentru ceea ce face. Tânărul își dorește doar ca mesajele trimise de autorități să ajungă și la persoane cu dificultăți de auz.

Cum a fost întâmpinat în echipă

În urmă cu aproape o lună, Ministerul de Interne transmitea un mesaj prin care explica exact cum a început colaborarea cu tânărul voluntar.

„Bogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România.

El este cel care ne ajută de fiecare dată când avem nevoie ca mesajele noastre să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz.

Un om de o modestie remarcabilă a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:

– Vă mulțumesc!

– Pentru ce, Bogdan?

– Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.

– Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.

– În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!

– E miezul nopții ai cu ce să te întorci acasă?

– Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singura rugăminte, îmi puteți da o masca de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare.”