De ziua ei, o tânără moldoveancă şi-a invitat toţi amanţii la petrecere! Ce a urmat te va lăsa fără cuvinte

Publicat: 14/11/2017 | 08:37

O tânără din Republica Moldova şi-a  serbat ziua de naştere şi a chemat la petrecere toţi iubiţii, foşti şi actuali. Cum era de aşteptat, după mai multe pahare de vin şi amintiri depănate, s-a iscat o bătaie între bărbaţii înfierbântaţi, cu vârsta între 19 şi 21 de ani, fiind necesară intervenţia forţelor speciale ale poliţiei basarabene.

Potrivit publika.md, după ce au fost duşi la poliţie aceştia au vrut să-şi verse nervii pe poliţişti şi au încercat să-i agreseze. Băieţii riscă amenzi pentru comportamentul lor, în timp ce tânara care i-a invitat la ziua sa nu- şi poate explica de ce au degenerat în acest mod lucrurile.

-Să întinzi mâna trebuie? -Eu nu am întins mâna. -Aşează-te. -Eu mă aşez. – Aşează-te pe scaun, acuş o să ne clarificăm”, a spus unul dintre băieţi.

Totuşi, cel mai mult a avut de suferit actualul prieten al fetei:”Dar cine eşti tu, cerbule…Tu nu te-ai gândit că o să te întâlneşti pe urmă? Şi acum ce, ai chemat poliţie? Îl ucid.”

Tânăra n-a putut explica de ce s-au luat la ceartă foştii ei iubiţi:„-De la nimica toată. Noi singuri nu am înţeles de la ce s-a luat cearta. Pur şi simplu au ieşit şi l-au lovit cu pumnul. -Fostul prieten l-a atacat pe actualul? -Da. Băiatul care a lovit în el nu e nimic pentru mine.

 

Recomandarea CIAO.RO