Debut victorios pentru noul „principal” de la FCSB: „Îi felicit pe toţi băieţii pentru atitudine şi dăruire!”

Publicat: 23/07/2020 | 08:56
Debut victorios pentru noul „principal” de la FCSB: „Îi felicit pe toţi băieţii pentru atitudine şi dăruire!”

La primul meci ca „principal” la FCSB, Toni Petrea și-a trecut în palmares și primul trofeu grație succesului pe care „roș-albaștrii” l-au bifat la limită pe „Ilie Oană” din Poișeti cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, scor 1-0.

La finalul partidei noul „principal” al bucureștenilor a spus că este bucuros în ceea ce priveşte deznodământul finalei, dar a recunsocut că echipa nu se exprimă încă cum își dorește el și că în prima repriză jucătorii săi au avut unele probleme.

„Mă bucură deznodământul ăsta şi ţin să felicit jucătorii pentru ceea ce au realizat astăzi, deşi în prima repriză am avut nişte probleme. Jocul nostru a scârţâit puţin, Pentru unii dintre ei miza jocului a fost destul de mare şi s-a văzut în exprimarea lor din prima repriză. În a doua parte am intrat mult mai bine, ne-am creat mai multe ocazii de gol am dat o viteză mai mare de joc. Am şi marcat, puteam să o mai facem de câteva ori, încă o dată îi felicit pe toţi băieţii pentru atitudine şi dăruire. Sunt convins că jucătorii sunt puţin surprinşi de noul mod de lucru, sper ca asta să fie de bun augur pentru ei şi să îmbunătăţim jocul”, a declarat Toni Petrea după finală.

Grație succesului din finala competiției, FCSB și-a asigurat prezența în Europa League. De asemenea în cupele europene va merge și FC Botoșani, având în vedere că prin triumful din Cupă, „roș-albaștrii” au eliberat locul european din Liga 1. Astfel, indiferent de locul pe care se vor clasa în acest sezon elevii lui Marius Croitoru vor merge în preliminariile Europa League.