Decizia luată de Andra după ieșirea din izolare: ”Vă țin la curent cu ce se întâmplă!”

Publicat: 20/05/2020 | 09:25

Andra Măruță a anunțat ce plănuiește să facă prima data, odată cu ieșirea românilor din starea de urgență. Astfel, artista le-a spus fanilor ei că va urma o dietă special și le-a cerut să-i ureze noroc.

CITEȘTE ȘI: LUI MĂRUȚĂ NU-I MERGE CU ANDRA: ”CĂTĂLIN AR PRĂJI…” CUM L-A ECHILIBRAT IMEDIAT CÂNTĂREAȚA

A făcut-o într-un InstaStory în care spune că vea să slăbească, dar nu oricum, ci printr-o dietă sănătoasă. „După o perioadă în care am stat mult în casă și am gătit de toate și așa, m-am hotărât să țin o dietă cu mâncare sănătăoasă, să slăbesc sănătos. M-am apucat și de sport, așa că o să vă țin la curent cu ce se întâmplă. Urați-mi noroc!”, a spus Andra la un InstaStory.

Ultima filmare a Andrei, în perioada de izolare. Cum și-a vopsit singură părul

Andra Măruță avea să dezvăluie, chiar în preziua în care românii treceau la starea de alertă, cum s-a vopsit singură, acasă. “Ador să merg la salonul de înfrumusețare! E foarte relaxant să fii îngrijit de altcineva, nu-i așa? In ultimele două luni, a trebuit sa ma descurc singura acasă, deci se poate să avem grijă și singure de noi. Iată care este rutina mea pentru vopsirea părului. (…)”, avea să dezvăluie Andra pe Instagram. (NU RATA: ALEXANDRA STAN ȘI ADRIANA RUSU AU ÎNCINS ATMOSFERA PE PLAJĂ! CELE DOUĂ CÂNTĂREȚE AU FĂCUT TOPLESS, IAR IMAGINILE I-AU ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI)

Cum e? M-am descurcat? 😘

Ador să merg la salonul de înfrumusețare! E foarte relaxant să fii îngrijit de altcineva, nu-i așa? In ultimele două luni, a trebuit sa ma descurc singura acasă, deci se poate să avem grijă și singure de noi. Iată care este rutina mea pentru vopsirea părului. Vă place cum a ieșit? Garnier ✅

Publicată de Andra pe Joi, 14 mai 2020

După ce s-a pregătit ca la salon, cântăreața și-a aplicat vopseaua la rădăcini, apoi pe tot părul și a așteptat timp de 30 de minute pentru ca ingredientele folosite să acționeze ca la carte. În acest timp, ea a fost răsfățată cu săruturi din partea lui David, dar și a Evei. Mai mult, Andra Măruță s-a jucat cu fiica ei.

AFLĂ ȘI: CU CE BĂRBAT CELEBRU S-A IUBIT ANDRA MĂRUȚĂ, ÎNAINTE DE RELAȚIA CU ACTUALUL SOȚ. JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT A IEȘIT CAM ȘIFONATĂ DUPĂ DESPĂRȚIRE!

Imediat ce s-a scurs jumătatea de oră, artista a trecut la următorul pas: “Mi-am clătit părul și am aplicat balsamul care miroase foarte bine și am să-l las câteva minute să acționeze, pentru că hrănește bine părul. Revin imediat după ce îl clătesc”. Ulterior, ea a început operațiunea: uscatul părului, iar, la final, Andra Măruță a fost extrem de mulțumită de rezultat. Noul look o prinde foarte bine!

Citește și...