Decizia luată de Gabriela Firea în legătură cu alegerile prezidențiale

Publicat: 23/07/2019 | 12:01
Decizia luată de Gabriela Firea în legătură cu alegerile prezidențiale

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea și-a anunțat colegii în Biroul Permanent Național al PSD că își retrage candidatura la alegerile prezidențiale, au declarat surse din partid, pentru mediafax.ro.

Gabriela Firea a declarat înaintea reuninilor social-democraților că va respecta decizia colegilor din partid cu privire la desemnarea candidatului la prezidențialele din toamnă și că aceștia își vor asuma rezultatul scrutinului. Ea a mai spus că unii colegi au considerat-o ca fiind varianta mai bună la alegeri.

Totodată, edilul Capitalei a declarat că „dragoste cu de-a sila nu se poate” în contextul alegerii unei alte opțiuni de candidat la alegerile din toamnă.

Social-democrații se reunesc, marți, în Birou Politic Național, pentru a-și alege candidatul la prezidențiale, urmând ca propunerea să fie validată în Comitetul Executiv Național. Anterior, atât Gabriela Firea cât și Viorica Dăncilă și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale.

Inițial, și Eugen Teodorovici precum și Mihai Fifor au anunțat că vor să candideze pentru Palatul Cotroceni, dar ulterior și-au retras candidaturile.

Citește și...