Decizie de ultimă oră în dosarul moștenitorului unuia dintre cei mai bogați patroni din fotbal, Dumitru Sechelariu!

Autor: I.D.
Publicat: 13/07/2018 | 23:12

Doru Sechelariu, fiul celebrului patron din fotbal Dumitru Sechelariu, decedat în 2013, a avut parte de un incident neplăcut, în urmă cu câteva luni, fiind nevoit să apeleze la Poliție. (Reduceri mari la jocuri PC) CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă dezvăluie amănuntele întâmplării, pe alocuri ciudate, în care moștenitorul lui Dumitru Sechelariu a fost implicat.

Totul s-a petrecut în urmă cu doar câteva luni, pe când Doru Sirius Sechelariu avea permisul de conducere suspendat. (Promotiile zilei la monitoareUnul dintre prietenii lui cei mai buni a făcut-o pe șoferul. Cei doi au ajuns în fața unui bloc, unde au parcat. Brusc, autoturismul a fost bombardat cu ceapă și cartofi! Niște copii s-au amuzat în felul acesta, doar că parbrizul a fost spart, plus tăblăria mașinii ușor boțită. (VEZI ȘI: ANTRENORUL COSMIN CONTRA A PIERDUT PROCESUL, IAR NOI AVEM DECIZIA)

În urma incidentului, Doru Sechelariu a ajuns să facă plângere la Poliție. Nu a vrut, după cum a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, însă altfel nu putea rezolva problema cu asiguratorul.

”În acea perioadă nu aveam carnet, conducea atunci un prieten al meu. A parcat și chiar atunci au aruncat unii de la bloc. Nu i-am văzut. Probabil, niște copii au făcut o glumă proastă, au aruncat cu cartofi, ceapă, nu știu… Au spart parbrizul și altele…”, a povestit Doru Sechelariu.

”Da, am văzut că scrie acolo neînceperea urmăririi penale. S-au făcut cercetări, dar nu i-au găsit pe cei care au aruncat. Eu aveam CASCO și trebuia să fac plângere cuiva, de distrugere. Așa se procedează, pentru a mi se rezolva stricăciunile”, a completat Sechelariu Junior. (CITEȘTE ȘI: TATĂL ȘEFULUI FRF ÎL ”ÎNȚEAPĂ” PE GIGI BECALI: ”E UN…”)

Visul neîmplinit al lui Dumitru Sechelariu

Doru Sirius Sechelariu are o mare pasiune, cursele de mașini, doar că acum nu mai face parte dintre piloții care se întrec în circuite. Pasiunea o are de mic, de când avea doar câțiva anișori, iar tatăl lui, Dumitru Sechelariu, i-a oferit atunci toate condițiile. A construit chiar o pistă de karting, lângă municipiul Bacău, unde s-au ținut mai multe competiții, la care a luat parte, evident, și Doru. Apoi, fiul lui Seche a ajuns să participe la circuite din Italia.

În anul 2003, după un meci pierdut de FCM Bacău în fața Farului Constanța, Dumitru Sechelariu, supărat foc pentru că echipa risca retrogradarea, s-a oprit în fața mulțimii, la ieșirea din stadion, și a vorbit despre fiul lui, care atunci avea vreo 10 ani. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A RENUNȚAT LA PROCESUL CU ”BOSSUL TERMOPANELOR”!)

”Fiul meu va ajunge un mare pilot! Va câștiga Formula 1. O să vedeți! Uitați, pe acest stadion va fi primit în aplauze, tribunele vor fi pline, el va veni cu elicopterul”, se dezlănțuise Sechelariu. Doar că visul lui s-a spuberat.

Doru a renunțat, după moartea părintelui său, la cursele de mașini. O face acum doar ca amator, ca pe un hobby.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...