Decizie de ultimă oră în cazul fiului de 16 ani al judecătorilor din Craiova care a provocat un accident mortal

Publicat: 20/07/2018 | 18:17

Decizie de ultimă oră în cazul fiului de 16 ani al judecătorilor din Craiova care a provocat un accident mortal. Magistrații au schimbat măsura preventivă. (Promotiile zilei la monitoare)

Magistrații Tribunalului Dolj au schimbat măsura preventivă, conform informaţiilor din presă, în dosarul pe care l-au întocmit pe numele Matei Uncheaşu.Magistraţii au hotărât ca adolescentul de 16 ani, care primise în primă fază doar control judiciar, să fie cercetat în arest la domiciliu. (CITEȘTE ȘI: FIUL JUDECĂTORILOR DIN CRAIOVA CARE A PROVOCAT UN ACCIDENT MORTAL A FOST REȚINUT! PRIMELE IMAGINI CU ADOLESCENTUL DE 16 ANI ÎNCĂTUȘAT)

Matei Uncheașu a luat mașina fără știrea părinților săi

Anchetatorii doljeni au stabilit că, în noaptea de luni spre marţi,  Matei Uncheașu, tânărul de 16 ani care a provocat un accident mortal (VEZI DETALII AICI), fiul unor magistraţi din Craiova, a profitat că părinţii nu sunt acasă şi s-a urcat la volanul unui autoturism.

Acesta avea asigurarea şi inspecţia tehnică expirate. Şi-a luat trei prieteni şi au plecat să se plimbe. Numai că această plimbare s-a terminat cu o tragedie. Andreea Denisa Olaru, o fată de 18 ani, elevă eminentă de clasa a XII-a, olimpică la informatică, aflată pe locul din dreapta șoferului și-a pierdut viața. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...