Decizie incredibilă în cazul Caracal! Ce au hotărât anchetatorii după ce l-au audiat pe fiul lui Dincă 6 ore

Publicat: 18/12/2019 | 08:42

Decizie incredibilă în cazul Caracal! După ce l-au audiat șase ore pe Daniel Dincă, unul dintre băieții monstrului, anchetatorii au anunțat public ce au hotărât în cazul acestuia. Vă reamintim că Gheorghe Dincă le-a povestit criminaliștilor că le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Citește și: Fiica lui Gheorghe Dincă, primele declarații după ce fratele ei i-a atacat pe jurnaliști. Daniela a fost martoră la incident

Daniel Dincă, lăsat în libertate după audieri

Azi-noapte, fiul lui Gheorghe Dincă a fost lăsat să plece acasă după ce a dat decarații timp de șase ore în fața oamenilor legii. Daniel Dincă s-a urcat într-o mașină cu numere de înmatriculare de Arad, după ce i s-a permis să părăsească secția de poliție.

Citește și: Primele declarații ale fiului lui Gheorghe Dincă după ce ar fi bătut mai mulți jurnaliști

Daniel Dincă, lăsat să plece acasă după audieri
Daniel Dincă, lăsat să plece acasă după audieri

Gheorghe Dincă, asasinul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu

Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.