Decizie incredibila in cazul fetitei arse intr-o soba de catre parintii ei! Tatal ucigas a primit clementa din partea instantei

Publicat: 04/02/2014 | 22:01
Decizie incredibila in cazul fetitei arse intr-o soba de catre parintii ei! Tatal ucigas a primit clementa din partea instantei


O decizie fara precedent, luata in 2007, de catre instanta din Harghita, a decis condamnarea la 23 de ani de inchisoare a doi parinti care si-au ars fetita intr-o soba, desi nu s-a gasit cadavrul! Intocmai ca in cazul Elodia.
 

O crima odioasa, comisa in 2006, si care va ramane in analele Politiei, a ajuns sa aiba un deznodamant incredibil! Bocskai Zsolt si Bocskai Maria, din Harghita, aflati la inceputul unei relatii, ambii dupa alte casnicii esuate, s-au mutat impreuna si au facut un baietel pe care il iubeau ca pe ochii din cap. Maria insa mai avea o fetita din relatia anterioara, Timea, in varsta de sase ani.

Mama si-a omorat fiica deoarece nu mai suporta sa o vada suferind
Mama si-a omorat fiica deoarece nu mai suporta sa o vada suferind

Tatal vitreg a avut insa mereu ceva de reprosat la adresa fetitei, care nu I s-a lipit de inima, iar dupa o simpla boroboata, cand Timea a inceput sa planga, fiind certata, copila a fost lovita atat de puternic incat a cazut inconstienta pe podea.

crima colentina

Au vrut s-o ingroape in lenjerie

Barbatul a luat-o si a pus-o in pat, fara ca mama micutei sa schiteze vreun gest. De-abia a doua zi dimineata cei doi si-au dat seama ca Timea murise si au copt impreuna un plan malefic ca sa scape de cadavrul micutei. L-au invelit in lenejeria de pat si s-au decis s-o ingroape in curtea casei, insa au renuntat la idee.

Dupa ce si-a ucis fiica, ea a decis sa-si i-a viata
Dupa ce si-a ucis fiica, ea a decis sa-si i-a viata

S-au baricadat cu paturi in geam pentru a evita posibilitatea ca cineva s-o vada pe fetita, moarta in casa, acolo unde au tinut-o timp de cinci zile. Pana cand au gasit alta metoda diabolica pentru a scapa de cadavru. Era in postul Craciunului, intr-o zi geroasa de decembrie, iar Zsolt, care era revizor la CFR, i-a sugerat mamei s-o arda intr-o soba pe micuta Timea.

Femeia a fost de acord si impreuna au mers peste drum de canton, la sediul echipei de muncitori, unde au facut focul in soba metalica, iar la mizeul noptii au carat cadavrul si l-au indesat in soba. Rapoartele anchetatorilor de la acea vreme au aratat detalii halucinante, fise cu marturii ale parintilor criminali care au recunoscut ca au transat-o pe Timea pentru a incapea in soba, iar peste ea au aruncat bucati de slanina de porc pentru a inteti focul. Cenusa au pus-o intr-un sac, pe care l-au golit intr-un decantor din apropierea cantonului.

Bocskai Zsolt a fost condamnat initial la 23 de ani de inchisoare sursa foto: jurnalul.ro
Bocskai Zsolt a fost condamnat initial la 23 de ani de inchisoare sursa foto: jurnalul.ro

Scutit de trei ani de inchisoare!

Toate aceste marturii recunoscute de autorii acestei malefice crime i-a trimis pe autori dupa gratii, fiecare dintre ei primind o sentinta de 23 de ani de inchisoare. Surpriza acum vine! Potrivit noului cod penal, tatal vitreg va fi scutit de trei ani de inchisoare!

“In baza art. 6 alin.1 din Noul Cod Penal reduce de la 23 ani închisoare pedeapsa aplicată condamnatului : Bocskai Zsolt, fiul lui Alexandru şi al Maria, deţinut în PRMS Arad, pentru infracţiunea prevăzută de art.174 rap. la art. 175 lit. d)Cod penal, la 20 ani închisoare, pedeapsă aplicată pentru infracţiunea prevăzută de art. 188 alin.1 din Noul Cod penal. Scade din pedeapsa aplicată acestuia prin prezenta hotărâre durata executată de la 28.05.2008 la zi. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale nr.35/26.01.2009 a Tribunalului Harghita, definitivă prin decizia penală nr.2644/15.07.2009, a ÎCCJ Bucureşti. Anulează mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 35 din 16.07.2009, emis de Tribunalul Harghita şi dispune emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei închisorii conform prezentei”, se arata in motivarea instantei.

O veste care il va bucura pe barbat, la fel cum s-a intamplat si cu decizia de renuntare la cererea de divort pe care sotia acestuia a depus-o din pentineciar, dar pe care si-a retras-o intre timp.

(M.A.)
 

Citește și...