Decizie șocantă luată de Andreea Bălan în divorțul de George Burcea: „Vrea să demostreze că el nu este un tată…”

Autor: T.S
Publicat: 17/05/2020 | 09:29
Decizie șocantă luată de Andreea Bălan în divorțul de George Burcea: „Vrea să demostreze că el nu este un tată…”

Andreea Bălan este hotărâtă să nu lase de la ea deloc în divorțul cu George Burcea. Artista își dorește acum custodia totală a celor două fiice pe care le are cu actorul.

Potrivit unor surse citate de Wowbiz, Andreea Bălan a vrut inițial să îl lase pe George în viața copilelor, dar s-a răzgândit. „Inițial, ea ar fi acceptat să îi permită anumite lucruri lui George, dar apoi s-a văzut înjurată de el. Iar acest lucru a deranjat-o enorm, mai ales că a fost public și că, încă, legal, nu sunt despărțiți.

Comportamentul lui față de ea pare să vină în contradicție cu tot ce susținea el despre agresiunea la adresa femeilor. Așa că, Andreea a decis să meargă la tribunal, iar acolo să se judece cu George Burcea”, a spus sursa.

Misiune grea în fața judecătorului

Sursele amintite mai sus mai spun și că lucrurile vor reveni la normal pentru Andreea după proces deși, probabil, va fi dificil, având în vedere dorințele cântăreței. „Vrea custodie totală a celor două fetițe și vrea să demonstreze că George Burcea nu este un tată potrivit pentru ele, că a consumat droguri și că are ieșiri discutabile și controversate pe conturile de socializare.

Mai mult, pentru că a fost jignită și eforturile făcute de ea în relație, timp de atâția ani, inclusiv cele financiare, au fost considerabile, vrea ca George Burcea să plătească pensie alimentară. Nu are nevoie de banii lui, dar vrea să îl învețe să fie responsabil”, a mai spus sursa.

Dar ce a făcut George Burcea

Se pare că Andreea Bălan ar fi fost deranjată de mai multe replici acide pe care George le-a publicat pe rețelele de socializare. „Când coa$%^ fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net! Bravoo”, a fost prima postare.

Dar George Burcea nu s-a mulțumit cu atât, ci încercând să fie subtil în dorința lui de a-și sublinia viața grea alături de Andreea Bălan, femeia cu care s-a căsătorit și căreia i-a făcut două fetițe, a mai făcut niște postări. ”Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV, care-și dau duhul pentru familie, care ”jură” că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte”, este postarea acestuia. 

Citește și...