Declaratia data de sotul Israelei i-a uluit pe anchetatori! “N-am mai facut s@ de doi ani si…”

Publicat: 15/12/2015 | 00:26
Declaratia data de sotul Israelei i-a uluit pe anchetatori! “N-am mai facut s@ de doi ani si…”

Liviu, sotul Israelei, a ajuns la politie dupa ce a devastat un restaurant din Hunedoara. El a facut dezvaluiri socante oamenilor legii, iar CANCAN.ro a aflat despre ce este vorba.

In urma cu trei luni, numele Israelei a fost tarat intr-un nou scandal. De data aceasta, de vina a fost Liviu, sotul ei, care a facut scandal intr-un restaurant din Maramures. Omul de afaceri a sarit sa loveasca niste clienti ai localului, care nu il deranjasera cu nimic. Speriati, ospatarii au chemat imediat politia, insa Liviu a fost recalcitrant si cu organele legii, pe care i-a si scuipat.

Tocmai de aceea, el a ajuns la spitalul de psihiatrie, acolo unde medicii, dupa o examinare atenta, au decis ca sotul Israelei sufera de depersonalizare. Intre timp, barbatul a fost externat, iar din luna octombrie se afla acasa, alaturi de sotia sa.

Israela

Cu toate acestea, problemele nu s-au terminat pentru Liviu. El a fost nevoit sa dea declaratii la politie, a platit o amenda penala si trebuie sa achite aproximativ 10.000 de euro pagube materiale.

Nu s-a mai atins de Israela de doi ani!

Liviu si Israela
Liviu si Israela

De atunci, Liviu s-a linistit. A plecat in pelerinaj la manastiri si isi petrece majoritatea timpului acasa, alaturi de sotia sa. Insa, atunci cand a fost arestat, el a facut declaratii uluitoare politistilor, iar CANCAN.ro a aflat despre ce este vorba.

„El a spus ca are reactii violente pentru ca s-a apucat de baut. Liviu sustine ca a recurs, din nou, la alcool, din cauza problemelor financiare, dar si pentru ca sotia sa este extrem de bolnava. Mai mult, el a martusit ca nu a mai facut sex de aproape doi ani, de cand Israela s-a imbolnavit.

israela

A tinut mortis sa specifice si faptul ca nu a inselat-o niciodata, pentru ca ii este foarte rusine si o respecta foarte mult. Omul este cu nervii la pamant, iar alcoolul il distruge. O perioada va sta linistit, pentru ca s-a speriat foarte tare dupa ce a ajuns la psihiatrie”, a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citește și...