Declaratia sfasietoare a mamei lui Aurelian Giosan! Primul Craciun in arest pentru “monstrul” de la Iasi

Publicat: 26/12/2015 | 20:41
Declaratia sfasietoare a mamei lui Aurelian Giosan! Primul Craciun in arest pentru “monstrul” de la Iasi

Sarbatorile de iarna reprezinta momente de bucurie alaturi de familie si de cei dragi. Insa, pentru familia lui Aurelian Giosan, tanarul care este acuzat ca si-a injunghiat doi colegi de camera nu a fost asa.

Studentul din Roman care a fost trimis la Iasi sa isi faca un viitor se pare ca si-a distrus viata, dupa ca in urma unui moment de inconstienta a recurs la un gest extrem, care acum il costa libertatea.

Aurelian Giosan
Aurelian Giosan

Aurelian Giosan, studentul care invata la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi isi petrece Craciunul dupa gratii. Astfel, mama acuzatului, Camelia Giosan a marturisit pentru CANCAN.RO ca a fost la el la inceputul acestei saptamani sa il vada, dar si sa ii duca tot felul de bunatati gatite de ea, cu ocazia sarbatorilor de iarna: „Imi lipseste baiatul, dar bine ca a trecut prima zi de Craciun. Am fost la el luni si am vorbit cu el. De sarbatori i-am dus de toate, sa nu ii lipseasca nimic baiatului meu.”

Aurelian Giosan
Aurelian Giosan

„Si eu am avut probleme cu legea”

Se pare ca Aurelian Giosan nu este singurul membru din familie care a avut antecedente penale. Contactat de reporterii CANCAN.RO fratele sau vitreg, Claudiu a marturisit ca si el a avut probleme cu legea, dar a scapat:

Claudiu, fratele vitreg al lui Aurelian Giosan
Claudiu, fratele vitreg al lui Aurelian Giosan

„Eu sunt fratele presupusului asasin, dar acum sunt in Spania, la munca. Si eu am avut probleme cu legea din copilarie si am fost arestat. Doamna imi cunosc foarte bine fratele. Fratele meu cand vede sange lesina este si o boala anume nu stiu cum se numeste in termeni medicali. Eu am stat cu fratele meu, am baut cu el, stiu ca se controleaza cand bea. Fratele meu nu stie de jocuri de noroc, moldoveanul facea toate manevrele la poker, il insela la carti, de la asta s-au certat. Moldoveanul care a murit a sarit cu un cutit la bataie, iar de frica fratele meu a iesit din camera. Mai mult, cei care erau in camera cu el i-au pus ceva in bautura.”

CITESTE SI:

Spovedania “monstrului”! Ce a spus Aurelian Giosan familiei despre asasinat si ce legaturi are cu mafia basarabeana

Fratele “monstrului” din caminul studentesc vorbeste in exclusivitate! “Cand vedea sange, Aurel simtea ca…“

Este acuzat ca ar fi injunghiat doi studenti din Iasi

Victor Nour din Republica Moldova a murit dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in zona spatelui de presupusul criminal Aurelian Giosan iar a doua victima, Casian Harpa a fost transportat de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Casian Harpa, Aurelian Giosan, Victor Nour
Casian Harpa, Aurelian Giosan, Victor Nour

Potrivit informatiilor aparute, pana acum, pentru a sterge urmele crimei, Aurelian, principalul suspect, ar fi incendiat camera si ar fi disparut fara urma.

Oana Pascaru

 

Citește și...