Declaraţii în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Nu l-ai auzit niciodată pe Gigi Becali mai virulent decât acum! ”Bendeac e slujitorul lui Satan, e Diavolul în persoană!”

Publicat: 08/04/2017 | 00:00
Declaraţii în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Nu l-ai auzit niciodată pe Gigi Becali mai virulent decât acum! ”Bendeac e slujitorul lui Satan, e Diavolul în persoană!”
Mihai Bendeac a devenit cunoscut publicului larg prin emisiunile "Mondenii" şi "În puii mei", dar şi prin postările incredibile la adresa religiei şi preoţilor din România. Credincios declarat, Gigi Becali nu a mai rezistat şi l-a pus la punct pe îndrăgitul actor: "este slujitorul lui Satan!".
 
În ultimele luni, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea cu mesajele postate pe pagina personală de Facebook. Religia a fost una dintre temele asupra cărora artistul nu s-a sfiit să-şi expună părerea personală. "Promit solemn şi ferm că nu voi mai intra în nicio biserică ortodoxă. Mi-e greaţă de tot ce înseamnă religie. E un rău mai mare decât orice sectă satanică. Există o teamă stupidă de a vorbi deschis despre asta. Cum să vorbeşti religia de rău?! Te bate Dumnezeu! Da' cine e Dumnezeu? Moroşanu?! Ba chiar se şi spune că e cumplit 'blestemul preotilor'. Uite părerea mea. Dumnezeu nu face rău. Niciodată! Nimănui! Dumnezeu e iubire. Aşa că, decât să pup eu mâna unor borfaşi mercantili turnători, n-ar vrea să mă pupe ei? Ghici unde? Treziţi-vă!!!", a postat Bendeac în urmă cu patru ani (vezi cum a fost trimis la psihiatru Mihai Bendeac). 
Actorul a recidivat în urmă cu două zile, în urma unei discuţii pornite de la Catedrala Mânturii Neamului, care va avea cel mai mare clopot din Europa, turnat cu chiul Patriarhului Daniel pe el. „Eu sunt perfect de acord ca ortodocşii, creştinii, religioşii să fie umiliţi, fraieriţi, sclavagiţi în permanenţă. Fiindcă merită. Dacă eşti atât de prost încât să crezi că nu poţi canaliza energia şi comunicarea cu Dumnezeu sau cum vrei să-l numeşti decât prin intermediul unor bandiţi cu barbă şi a unei infecţii numite religie, e treaba ta. Şi meriţi să se plătească, din banii tăi, un clopot de 5 milioane, nu de 500 de mii. Dar eu ce vină am? De ce să finanţez şi din banii mei (prin taxe şi impozite) nişte mafioţi doar pentru că tu eşti dobitoc? Eu nu am nevoie de clopot. Eu cred într-o sursă iniţială, o divinitate, spune-i Dumnezeu daca vrei, cu care sunt conectat şi într-o ghenă de gunoi. Mi-e greaţă”, a fost reacţia lui Bendeac.
 
Persoană religioasă, Gigi Becali nu a mai suportat afirmaţiile lui Mihai Bendeac şi, prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a pus la punct pe actor, numindu-l „slujitorul lui Satan”. Totodată, patronul Stelei susţine că preoţii trebuie respectaţi indiferent că sunt „hoţi, curvari sau beţivi”.
 
„Aşa cum Dumnezeu are slujitorii lui pe pământ, aşa şi Diavolul îi are pe ai lui. Iar Bendeac este unul dintre aceştia. Este slujitorul Diavolului, e al lui Satan. Bendeac se bate cu preoţii, cu călugării pentru că este Diavolul. Este un satanist, are idei satanice. Eu cu sataniştii nu discut. Vreau doar ca lumea să ţină cont de spusele Sfântului Ioan Gură de Aur. A spus aşa: >. Trebuie să ţinem minte un lucru: fătă preot nu există mântuire!”, a spus Becali pentru CANCAN.RO.
 
Gigi Becali nu găseşte nimic în neregulă că pe clopotul Catedralei Mânturii Neamului va fi turnat chipul Patriarhului Daniel. „Clopotul a costat 500.000 de euro, nu cinci milioane! Dar asta e o nimica toată. Trebuie să coste cinci milioane. Clopotul trebuie să răsune în tot Bucureştiul, să-l auzim cu toţii şi să ne aducă aminte de judecata de apoi. Să ştim că se apropie sfârşitul, să ne pregătim de rai şi iad. Clopotul trebuie să răsune şi să ne facă să venim cu toţii la biserică, să ne spălăm de păcate. Şi încă un lucru. Nu este trufie din partea Patriarhului Daniel că are chipul turnat pe clopot. Este un lucru normal, lumea trebuie să ştie că această catedrală s-a construit sub domnia sa”, a spus Becali pentru cancan.ro (vezi ce sumă uriaşă a încasat Gigi Becali).
Citește și...