Deea Maxer a născut. Vedeta şi soţul ei au devenit părinţi pentru a doua oară

Publicat: 18/10/2019 | 17:24

Veste bună pentru familia Maxer, Deea a născut o fetiţă perfect sănătoasă, care era aşteptată cu nerăbdare de toţi membrii familiei. Dinu şi soţia lui au devenit părinţi pentru a doua oară, ei mai au un băieţel, care se bucură foarte tare că în sfârşit şi-a cunoscut surioara.

Artistul a făcut primele declaraţii şi a mărturisit că atât Deea, cât şi bebeluşa, sunt foarte bine. Au fost ceva emoţii, însă totul s-a sfârşit cu bine. „Deea e bine, Maysa este foarte bine. Suntem extenuați încă, evident. Poți să faci o sută de pregătiri și să-ți fixezi anumite chestii, de obicei viața face cum vrea ei.

Așa că, în jurul orei 2 jumate, m-a strigat Deea să vin, că i s-a rupt apa. Întâmplarea a făcut să am și eu o problemă digestivă. N-a fost atât de simplu! La ora 6 și ceva, Deea a rezistat și în momentul când a venit doctorița, a făcut și operația. (…) Deea are o problemă cu varice care, pentru un chirurg, este probabil cea mai mare provocare. Și atunci a fost cu emoții”, a declarat Dinu Maxer, la o emisiune TV.

Deea și Dinu Maxer, nuntă pe malul mării

Au trecut 10 ani de când Dinu și Deea s-au căsătorit, pe malul mării. Au avut parte de o nuntă furtunoasă, la propriu, dar și cu striptease din partea mirelui. Cei doi însă se mai gândesc, din când în când, și la divorț… în glumă, bineînțeles!

”Tot glumesc cu Dinu și îi zic, ce ar fi să băgăm noi divorț, să ne anunțăm înainte părinții să nu facă infarct acasă, divorțăm, poate o să am și eu emisiunea mea, tu la altă emisiune pe un alt post de TV, facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”, a fost replica soției lui Dinu Maxer. (CITEȘTE ȘI: DECIZIE INCREDIBILĂ ÎN FAMILIA DEEA – DINU MAXER, DUPĂ CE O SĂPTĂMÂNĂ ÎN CARE AU DORMIT SEPARAT)

Motive reale de divorț susțin că n-au avut, și nici ispite care să le devină amanți. Cei doi și-au expus părerile: ”Mie nu mi-a ieșit niciodată în față un ispit, adică n-am văzut niciodată un bărbat mișto la care să mă uit ca și cum l-aș avea ca partener sau amant, niciodată!”

”Niciodată nu m-am gândit la o chestie sexuală, nicidecum. Iar legat de femei, am o poantă drăguță, având în vedere că între mine și Dinu sunt 16 ani diferență, amanta potrivită pentru bărbatul meu încă nu s-a născut. Eu le îmbin pe toate așa că nu cred că există vreo tentație pentru el, decât eu, evident”, mai spune Deea.

Citește și...