Deea Maxer, primul mesaj postat după operația de cezariană complicată

Publicat: 19/10/2019 | 16:05

În urmă cu câteva ore, Deea Maxer a transmis primul mesaj postat după operația de cezariană complicată pe care a avut-o ieri dimineață. Rândurile așternute de artistă sunt emoționante, iar apropiații și fanii s-au bucurat că recuperarea ei decurge bine, dar și că mica prințesă a familiei se simte excelent. Părinții ei sunt nerăbdători acum să o ducă acasă, unde o așteaptă cu multă iubire și fratele mai mare.

Deea Maxer, primul mesaj postat după operația de cezariană complicată

Potrivit mărturisirilor făcute de Deea Maxer, fetița ei a avut o greutate de 3.190 grame și o lungime de 49 cm. Soția artistului Dinu Maxer le-a mulțumit public cadrelor medicale pentru efortul depus ca ea și mica sa prințesă să fie bine.

“❤️Maysa Maria Maxer, BINE AI VENIT pe lume! Suntem binecuvântați!❤️
Ora nașterii 06:54, după ce Maysa ne-a luat prin surprindere. Membranele s-au rupt la ora 2:30 chiar dacă cezariana era programată în această dimineață la ora 7. Are 3.190 gr și 49 cm, gălăgioasă dar extrem de grațioasă. Mulțumesc, dnei Prof.Univ. DR pentru tot efortul depus împreună cu echipa dânsei din cadrul maternității. Datorită dânsei suntem bine, intervenția fiind una complicată. Mulțumesc pentru mesaje și gânduri 🙏👼👼”, a scris proaspăta mămică pe rețelele de socializare.

Deea Maxer, operație de cezariană cu complicații

Dinu Maxer a făcut ieri dezvăluiri despre operația de cezariană delicată pe care a avut-o soția lui.

“Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: «Dinu, s-a rupt apa». N-a fost atât de simplu. Operația s-a întâmplat la 6 dimineața. A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, iar pentru un chirurg e o mare provocare. A fost cu emoții! Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălțimea nu o mai știu. M-au năpădit lacrimile. Totul e în regulă. Intervenția a fost serioasă. A durat cam o oră și jumătate totul. Două ore am stat lângă ea și am ținut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu. Nu știu să spun cu cine seamănă!”, a declarat Dinu Maxer în cadrul emisiunii de la “Teo Show” la Kanal D.

Citește și...