Delia și Florin Salam, protagoniștii unui duet de senzație. Ce piesă au cântat împreună

Autor: A.N.
Publicat: 15/11/2019 | 17:09

Delia și Florin Salam au fost protagoniștii unui duet de senzație. N-o să-ți vină să crezi ce piesă au cântat cei doi artiști împreună.

În urmă cu ceva timp, Delia și Florin Salam au fost invitați să cânte la o petrecere cu ștaif. Lumea prezentă la eveniment și-a dorit, însă, să-i audă pe cei doi cântând împreună. Zis și făcut! Delia și Florin Salam au dat startul unui duet de senzație pe melodia lui Adrian Minune.

Delia, într-o vacanță de 5 stele în Maldive

Republica Maldive se numără printre destinațiile preferate ale cântăreței Delia. Astfel, ea și-a programat o vacanță la începutul acesti luni în țara insulară, formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian. Peisaje divine, cocotieri deosebiți și plaje cu nisip alb fin… dar și alte locuri speciale s-au aflat pe lista extravagantei artiste. Ea și soțul său s-au cazat într-un resort unde un sejur de 6 nopți cu mic dejun costă 10.000 de euro, potrivit Antena Stars.

Astăzi, după ce s-a trezit și s-a plimbat puțin pe superba terasă a vilei, construită aproape de malul oceanului, jurata de la “iUmor”, s-a decis să ia micul dejul pe plajă împreună cu partenerul ei de viață.

Citește și...