DENIS ALIBEC recidivează după scandalul de la ”EURO”. A sudat ţigările şi a stors paharele până la 4 dimineaţa!

Publicat: 26/06/2016 | 23:44

Alibec a ţinut prima pagină la Euro 2016, dar nu pentru că ar fi înscris vreun gol, ci doar din motivele greşite: mai întâi ar fi fumat în vestiar la meciul cu Franţa, apoi s-a accidentat grav în cel cu Albania. Întors în ţară, Alibec insistă să rămână pe prima pagină chiar şi în timpul liber fiind.

A sudat ţigările, a umplut paharele cu aer

Dacă tot va fi indisponibil pentru această vară şi foarte posibil şi pentru toamnă, din cauza unei leziuni a ligamentelor care îl va ţine departe de gazon circa 3 luni, Alibec s-a dus acasă, pe litoral (el e din Mangalia) şi a consumat, într-un club din Mamaia, cât l-au ţinut ficatul, respectiv plămânii.

Dacă am lipi una de cealaltă ţigările pe care le-a fumat Alibec într-o seară de club, am ajunge din careul lui Tătăruşanu până în jumătatea adversă de teren. Iar dacă am băga tot alcoolul băut de vârful lui Şumi şi al Naţionalei într-o cisternă, s-ar putea să avem nevoie de Tamaş, să mai bea din el după ce am umplut cisterna, ca să nu se risipească.

Tratamentul fotbaliştilor, când suferă: precedentul Gnohere

După meciul pierdut cu Albania, Marius Şumudică a dezvăluit că elevul său plângea, de ciudă că echipa a pierdut, iar el s-a accidentat grav. Cu toate astea, câteva zile mai târziu, suferinţa fiind atât de mare a fost tratată româneşte, cu alcoolizare şi afumare în club.

Alibec nu e primul fotbalist din Liga I care petrece noaptea în club într-un moment în care teoretic trecea printr-o depresie pe care trebuia să şi-o trateze acasă, în linişte. Vârful lui Dinamo, Harlem Gnohere, a petrecut în club a doua zi după moartea, chiar pe teren, a bunului său prieten Patrick Ekeng.

E clar, nu face varul cu pomul ce face single malted-ul cu omul.

Ana Manole

Citește și...