Denis Ciobotariu: „L-am văzut pe tata jucând și am vrut și eu același lucru!”

Autor: Cristian P
Publicat: 24/01/2019 | 10:22
Denis Ciobotariu: „L-am văzut pe tata jucând și am vrut și eu același lucru!”
Fundașul central al formației Dinamo București, Denis Ciobotariu, a dezvăluit că s-a apucat de fotbal ddupă ce l-a urmărrit din tribune pe tatăl săău, Liviu Ciobotariu evoluând pentru Dinamo.

Denis Ciobotariu susție  că în momentul în care și-a văzut tatăl evoluând pe gazon a dorit să-I calce pe urme.

„L-am văzut pe tata din tribune și mi-a plăcut atmosfera și am vrut și eu același lucru. Nu m-am apucat pentru bani, sau pentru altceva. Suporterii sunt o mare parte din fotbal, contează enorm să joci cu o galerie cum e cea de la Dinamo. E incredibil. Există o presiune în momentul de față pentru că rezultatele nu sunt favorabile și automat, nici ei nu pot aștepta la infinit. Dinamo trece printr-o perioadă proastă, dar de cele mai multe ori ei ne-au susținut și noi le suntem recunoscători și le mulțumim pe această cale!”, a declarat Denis Ciobotariu.

Fosta glorie a lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, care a fost atât jucător cât și antrenor al „câinilor”, și care în prezent pregătește FC Botoșani, a spus că visul său este ca Denis să-i depășească performanțele.

„Mi-am dorit ca unul dintre băieții mei să ajungă fotbalist și visul mi s-a îndeplinit. Acum el trebuie să confirme. A ajuns la o echipă foarte bună, la o echipă de tradiție, trebuie să muncească foarte mult și să confirme. Mi-aș dori ca el să devină mai bun decât mmine. Are calitate, este un băiat inteligent, totul va depinde de el. Îmi doresc în primul rând să-și câștige postul de titular la Dinamo, să aibă continuitate, îmi doresc foarte mult să-mi calce pe urme, apoi să facă pasul la echipa națională, la o echipă de top din Europa, nu știu. Ceea ce-mi doresc eu depinde doar de el, de modul cum se va pregăti, cum va gestiona această situație. El este tânăr și are nevoie de concentrare la antrenament, sunt foarte multe elemente care contează”, a afirmat tehnicianul FC Botoșani. Cei doi vor fi adversari în runda a III-a la reluara campionatului, Dinamo urmând a primi în Groapă vizzita celor de la Botoșani.

 

 

 

Citește și...