Denisa Tănase de la Bambi se căsătorește din nou. Când va deveni soția lui Mircea Brânzei

Publicat: 02/06/2019 | 14:44

Denisa Tănase de la Bambi se pregătește să se căsătorească din nou. Îndrăgita artistă și logodnicul ei, Mircea Brânzei, au stabilit când vor face nunta și deja au început să facă pregătirile pentru ziua cea mare în care vor deveni soție și soț. 

Citește și: Denisa Tănase a anunțat că vrea să devină mamă! ”Îmi doresc o fetiță”

Denisa Tănase și Mircea Brânzei se căsătoresc

În vârstă de 31 de ani, Denisa Tănase se pregătește să îmbrace rochia albă de mireasă pentru a doua oară. Mircea Brânzei nu este doar partenerul ei de viață și și partenerul în afacerea pe care o dețin împreună. În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că vor face nunta anul viitor și până atunci exersează dansul mirilor. Sora Ralucăi Tănase, cealaltă jumătate a trupei Bambi, a spus că ea și cunoscutul afacerist vor pleca într-o vacanță la Paris anul acesta.

“A fost romantic momentul când mi-a dat inelul, pe plajă. În rest, noi nu prea suntem romantici, mai degraba pragmatici. Anul acesta mergem la Paris, într-o vacanță în Orașul Îndrăgostiților. Nunta o facem anul viitor. Sunt multe de pregătit, mai învățam dansul mirilor până atunci”, a dezvăluit cântăreața, relatează click.ro.

În trecut, Denisa Tănase a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac.

Denisa Tănase, cerută de soție într-un cadru de poveste

În vara lui 2018, Denisa Tănase și Mircea Brânzei au fost într-o croazieră de vis, iar printre locurile în care au poposit se numără Madagascar și Mauritius. Într-una din zilele petrecute departe de România, cântăreața a fost cerută de soție de tânărul afacerist pe o plajă din Seychelles. Cei doi și-au dorit ca logodna să fie secretă, însă, unii dintre prietenii lor i-au dat de gol pe rețelele de socializare. Denisa Tănase și Mircea Brânzei formează un cuplu de mai bine de doi ani.