Dennis Man, jucătorul finalei Cupei României: „Sperăm să ne dea încredere acest trofeu şi de anul viitor să facem mult mai mult!”

Publicat: 23/07/2020 | 08:48
Dennis Man, jucătorul finalei Cupei României: „Sperăm să ne dea încredere acest trofeu şi de anul viitor să facem mult mai mult!”

Desemnat jucătorul Cupei României, Dennis Man, cel care prin reușita sa din minutul 65 a decis soarta duelului cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe de pe „Ilie Oană” din Ploiești, scor 1-0, a afirmat că își dorește ca sezonul viitor formația „roș-albastră” să aibă mai multe realizări față de sezonul actualul, pe care FCSB l-a salvat în extremis prin câștigarea Cupei României, a 24-a din vitrina clubului.

„Am întâlnit un adversar care pasează foarte bine, care practică un joc foarte bun. Ne aşteptam la acest lucru, ştiam că nu va fi uşor. Într-o finală forţele sunt egale şi în orice moment echipa adversă îţi poate pune probleme. În prima repriză cred că am intrat un pic timoraţi, pentru mulţi dintre noi a fost prima finală şi cred că asta şi-a spus cuvântul. La pauză ştiam că nu mai avem nimic de pierdut, am încercat să ne impunem jocul şi apoi a venit şi golul. Acum avem un nou staff, s-au schimbat nişte lucruri, sperăm să ne dea încredere acest trofeu şi de anul viitor să facem mult mai mult decât anul acesta. Sperăm ca sezonul viitor să fim mai mobilizaţi, să jucăm pentru suporteri pentru că simt că i-am cam dezamăgit”, a declarat Dennis Man la finalul partidei.

Grație succesului din finala competiției, FCSB și-a asigurat prezența în Europa League. De asemenea în cupele europene va merge și FC Botoșani, având în vedere că prin triumful din Cupă, „roș-albaștrii” au eliberat locul european din Liga 1. Astfel, indiferent de locul pe care se vor clasa în acest sezon elevii lui Marius Croitoru vor merge în preliminariile Europa League.