„Deputatul satanist” ii da replica lui Gigi Becali. “Omul asta este urmarit de traumele din copilarie”

Publicat: 26/04/2013 | 00:09

Scandalul dintre Gigi Becali si deputatul Remus Cernea continua, numai ca de aceasta data a venit randul celui de-al doilea sa iasa la atac.

Remus Cernea a spus ce crede despre Gigi Becali
Remus Cernea a spus ce crede despre Gigi Becali

Remus Cernea, care a locuit pana la 39 de ani cu parintii, iar recent s-a mutat intr-o garsoniera inchiriata, a iscat in ultimele zile un adevarat scandal, dupa ce a sustinut, printre altele, si legiferarea parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex. Cu aceasta ocazie si l-a pus in cap pe Gigi Becali, care a lansat un atac dur la adresa colegului sau de parlament. Finantatorul Stelei a afirmat ca Cernea este satanist.“Cand il vad in Parlament, ca stiu ca e ateu, fac ptiu, ptiu, ptiu si scuip. El rade nebunul, dobitocul. Fac crucea, Doamne, iarta-ma ca am trecut pe langa satanistul asta”, a declarat Becali.

 „Copilarie marcata de violenta”

Gigi Becali l-a facut cu si cu otet pe Remus Cernea, suparat pe initiativele sale
Gigi Becali l-a facut cu si cu otet pe Remus Cernea, suparat pe initiativele sale

Reactia lui Cernea nu a intarziat sa apara. Acesta a declarat pentru CANCAN.ro ca Gigi Becali este probabil urmarit de traumele pe care le-a suferit in copilarie, si ca asa se explica comportamentul violent al finantatorului Stelei.
„Este regretabil ca Gigi Becali nu reuseste sa aiba un autocontrol al propriilor reactii, iar acest lucru este un semn al slabiciunii.  Intuiesc ca o parte din comportamentul sau agresiv provine din faptul ca a avut o copilarie si o adolescenta marcata de violenta”, crede Remus Cernea. Deputatul este de parere ca finantatorul Stelei a fost marcat in copilarie de violenta din jurul sau. “Presupun ca a vazut, a trait asemenea lucruri la o varsta frageda, si asa a ajuns sa creada ca prin violenta isi poate atinge scopurile, ceea ce nu poate fi acceptat. Cand spun violenta, este probabil sa fi fost in familie, in mediul in care a crescut, este doar o presupunere de-a mea. Atunci cand s-au pus bazele educatiei sale, acestea au fost oarecum strambe”, a mai declarat Remus Cernea.

Sta cu chirie

Remus Cernea sta intr-o garsoniera inchiriata
Remus Cernea sta intr-o garsoniera inchiriata

Satul de bancurile facute pe seama lui pentru ca inca locuia cu parintii, Remus Cernea a luat o decizie-soc: s-a mutat in chirie! Reporterii CANCAN.ro au discutat cu politicianul chiar in garsoniera acestuia, care nu are mai mult de 40 de metri patrati. Locuinta este aerisita, iar In mijlocul camerei se afla un pat. Pe unul dintre pereti are o mica biblioteca si un dulap pentru haine. Bucataria este mobilata cu tot ce-i trebuie unui burlac, insa deputatul spune ca nu gateste des, iar atunci cand o face, se rezuma la ceva rapid.

Remus Cernea

Mai mananca pe la parinti, mai comanda, mai face o omleta. Spune ca se descurca. Deocamdata nu are televizor, insa  urmareste emisiunile pe tableta.
Bogdan Galca

 

Citește și...