Derby-ul Steaua-Dinamo blochează traficul din Capitală! Zonele de restricţie

Publicat: 24/09/2017 | 11:21
Nu mai puţin de 400 de jandarmi vor asigura, duminică, ordinea publică şi siguranţa spectatorilor care vor veni la partida Steaua-Dinamo, de pe Arena Naţională. Măsurile de siguranţă vor fi luate începând cu ora 18:00.
Derby-ul va începe la ora 20:30. 
 
 
Peste 400 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C.S.B. şi F.C. DINAMO Bucureşti, din cadrul Ligii I, care se va disputa duminică, pe Arena Naţională.
 
Astfel, începând cu ora 18:00, se restricţionează traficul rutier, cu excepţia R.A.T.B., progresiv, pe străzile Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, dar şi pe Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.
 
Suporterii celor de la Dinamo vor avea acces la stadion prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin. Intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei F.C.S.B.
 
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30.
 
Citește și...