Descoperire halucinantă. Femeie dispărută de 6 ani, găsită într-un congelator aruncat la fier vechi

Publicat: 16/05/2019 | 13:09

Femeia fusese dată dispărută de 6 ani, poliția nereușind să găsească informații referitoare la locul unde se află sau dacă mai trăiește. Din nefericire, cadavrul femeii de 30 de ani a fost descoperit într-un congelator aruncat la fier vechi, iar șocul a fost uriaș. Cu atât mai mult cu cât totul s-a datorat întâmplării.

Heather Anne Lacey a fost dată dispărută în 2013, iar timp de 6 ani nu s-a mai știut nimic despre ea. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit din întâmplare, după… decesul unui bărbat. Jonathan Escarzaga a încetat din viață în luna februarie, în propriul apartament. Ulterior, administratorul imobilului a solicitat o firmă de transport pentru a muta obiectele personale ale bărbatului decedat, fiindcă noii chiriași așteptau să se mute.

Conform site-ului time.com, muncitorii au ridicat din apartament, printre alte obiecte, și un congelator. Apoi – fără ca nimeni să îl deschidă, ceea ce este absolut surprinzător – l-au aruncat la fier vechi. Astfel s-a ajuns în situația în care, dintr-o întâmplare, trupul femeii dispărute să fie descoperit după 6 ani de la dispariție. O anchetă este în curs de desfășurare.

 

Citește și...