Descoperire incredibilă în sicriul lui Nicolae Ceaușescu, la 30 de ani de la Revoluție. Când au deschis capacul, să leșine!

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 14:49
Descoperire incredibilă în sicriul lui Nicolae Ceaușescu, la 30 de ani de la Revoluție. Când au deschis capacul, să leșine!

De-a lungul timpului, în jurul morții fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu și a soției sale, Elena Ceaușescu, s-au vehiculat numeroase lucruri. Mulți oameni au fost de părere că cei doi nu au fost înmormântați cu adevărat în cimitirul Ghencea, alții au fost de părere că în sicriele lor se află altcineva.

La 30 de ani de la Revoluția care le-a adus sfârșitul celor doi și după numeroase și lungi controverse, s-a decis ca Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu să fie deshumați.

Procedeul a fost unul destul de greoi, iar în momentul în care s-a deschis sicriul fostului lider comunist, cei prezenți în cimitirul Ghencea au rămas fără replică. În sicriul lui Nicolae Ceaușescu a fost găsit chiar trupul acestuia, îmbrăcat în paltonul în care a fost executat pe data de 25 decembrie 1989, imediat după ce a fost pronunțată sentința de condamnare la moarte, în timpul Revoluției Române.

Mai mult, potrivit informațiilor din presă, se pare că pe capul lui Nicolae Ceaușescu s-au mai găsit fire de păr. În celălalt sicriu, după câteva analize ADN, s-a descoperit faptul că se afla trupul soției liderului comunist, Elena Ceaușescu.

Cum se îmbrăca Elena Ceaușescu, la plajă

Elena Ceaușescu adora să facă plajă. Soția dictatorului avea o colecție de costume de baie din două piese și nu ezita să-și arate formele, în ciuda faptului că trecuse de prima tinerețe. Neptun a devenit stațiunea preferată a cuplului Ceaușescu încă din primii ani de la preluarea puterii. Elena și Nicolae Ceaușescu își făceau acolo concediile de vară, însă mergeau deseori și pe plajele din URSS sau Cuba.

Elena Ceaușescu, în costum de baie

Din iulie până în septembrie, vacanţa cuplului Ceauşescu la mare devenise o adevarată tradiţie. Dictatorul îşi invita mai toţi demnitarii împreună cu familiile să-l acompanieze.

Când tovarăşa ieşea din cameră în costum de baie, demnitarii întorceau capul, dar cu frica de anu fi surprinşi de Nicolae Ceaușescu. Costumul din două piese era preferatul Elenei Ceaușescu, în ciuda faptului că fizicul nu o ajuta deloc.