Descoperire incredibilă la Arad: uniforme de polițiști aruncate la gunoi!

Publicat: 13/03/2019 | 18:23
Descoperire incredibilă la Arad: uniforme de polițiști aruncate la gunoi!

Locuitorii unui bloc din apropierea gării din Arad au rămas mască atunci când au dat cu ochii de două uniforme de polițiști, aruncate la gunoi! Martorii susțin că, în urmă cu ceva timp, au hainele au fost purtate de doi adolescenți fără adăpost.

După descoperirea oamenilor din zonă unde au fost găsite uniformele, Poliția a demarat o anchetă. Oamenii legii vor să afle ale cui sunt și care au fost motivele pentru care au fost, pur și simplu, abandonate la gunoi.

Doar o scurtă din componența unei uniforme a fost recuperată de poliție. Un bărbat din zona stației CFR din Arad a adus-o, zilele trecute, la sediul IPJ Arad. Omul a povestit anchetatorilor că a găsit geaca abandonată. Imediat polițiștii au mers la locul indicat de bărbat și au început verificări. Au fost audiați mai mulți martori  și au căutat prin împrejurimi. Proprietarul hainelor nu a fost încă identificat.

”Referitor la elementele de uniformă se fac verificări pentru identificarea provenienței. Se ia în calcul și posibilitatea ca acestea să fi căzut de la un balcon din cauza condițiilor meteo. Fapta nu constituie o încălcare a normelor legale”, a declarat pentru Click! purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Adina Aconstantinesei.

Este posibil ca articolele vestimentare să fi căzut de la balconul unui agent care locuiește în zona respectivă. Dar deocamdată nu a fost începută nicio cercetare pe linie disciplinară.

Citește și...