Descoperire macabră în parcul IOR! O femeie a fost găsită moartă! A lăsat acasă un bilet de adio

Publicat: 05/04/2018 | 08:46
Descoperire macabră în parcul IOR! O femeie a fost găsită moartă! A lăsat acasă un bilet de adio

Descoperire tulburătoare în Capitală, miercuri noapte (4 aprilie).  O femeie în vârstă de 73 de ani a fost găsită moartă în lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza.Când au ajuns la faţa locului, autoritățile i-au găsit trupul neînsufleţit plutind pe apă şi n-au mai putut face nimic.

Din primele informaţii se pare că femeia s-ar fi sinucis. Incidentul s-a petrecut puţin după miezul nopţii, în parcul IOR, din Bucureşti. Femeia locuia, împreună cu familia, într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. Se pare că suferea de tulburări psihice, potrivit stirileprotv.ro.

Fiul ei a alertat poliția

Nimeni nu a văzut cum s-au derulat scenele tragice care au condus la moartea femeii aşa că, niciun trecător, nu a sunat după ajutor.

Din primele informaţii, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 chiar de către soţul victimei. Aceasta ar fi lăsat un mesaj acasă prin care spunea că vrea să vină în parcul IOR să-şi pună capăt zilelor. Când au ajuns aici, agenţii i-au găsit trupul neînsufleţit în apă. Medicii nu au putut decât să declare decesul femeii. Chiar fiul victimei că a fost cel care a însoţit echipajele de poliţie şi a recunoscut trupul fără viaţă.

Pe corp nu au fost găsite urme de violenţă însă, trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de medicină legală, unde se va stabili cu exactitate care este cauza morţii.

Citește și...