Desfintata de Iulia Albu, Anda Adam revine in forta! Si-a etalat bustul generos intr-o bluza transparenta

Publicat: 13/01/2015 | 19:23
Desfintata de Iulia Albu, Anda Adam revine in forta! Si-a etalat bustul generos intr-o bluza transparenta

Iulia Albu i-a desfiintat recent tinuta Andei Adam si a spus ca aceasta incearca sa imite mai multe vedete internationale, dar fara succes. Au trecut cateva zile de atunci, iar cantareata revine in forta, cu o tinuta noua.

Cantareata a tacut, iar in urma cu putin timp a postat pe un site de socializare o poza in care isi etaleaza bustul generos, fiind imbracata cu o bluza transparenta. Punctul forte al vestimentatiei artistei este in zona decolteului, acolo unde materialul este transparent si lasa sa se vada mai mult ca de obicei.

anda adam

Iar bustul generos este pus astfel si mai mult in evidenta.

Desfintata de Iulia Albu

iulia albu sexy in zapada

Iulia Albu a criticat-o in urma cu cateva zile pe Anda Adam, si asta pentru ca nu i-a placut una din tinutele artistei. „Blana este sintetica, este un plus pentru ea care a purtat si blana naturala de mai multe ori! Nu stiu daca are lentilele acelea sinistre sau nu! Acesta fusta nu e din piele ci din vinilin, materialul acela din care se imbraca acele canapele foarte ieftine! Ea se duce mereu in zona Kim Kardashian si Rihanna, insa ele poarta altfel aceste tinute! Anda nu stie sa poarte o fusta de piele! Nu merge pana la capat! Sunt diferente de clasa, de stil, cum isi poarta de exemplu Dita von Teese hainele. Ce decolteu are Ditta, da? Sandra Bullock, iar, uitati cum se asotrteaza, nu avem sclipici! Acum, iata ce e gresit cu Anda Adam. Faptul ca poarta o poseta Chanel nu salveaza situatia! Iar pentru asta va primi trofeul Bau impreuna cu ursuletul de pe ea!”, a explicat Iulia Albu.