Destin cumplit pentru Adriana! Adolescenta de 19 ani care visa să intre la Academia de Poliție a murit într-un grav accident de mașină

Publicat: 22/05/2020 | 16:19
Destin cumplit pentru Adriana! Adolescenta de 19 ani care visa să intre la Academia de Poliție a murit într-un grav accident de mașină

Adriana Gabriela Vîlcea avea numai 19 ani și o viață înainte pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a intra la Academia de Poliție. Din păcate, soarta a fost una cumplită pentru ea și a avut alte planuri.

Dramă într-o familie din Olt, după ce o adolescentă de numai 19 ani și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident de mașină. Aceasta se numea Adriana Gabriela Vîlcea și își dorea din tot sufletul să intre la Academia de Poliție. Din păcate, în urma accidentului produs, fata nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

CITEȘTE ȘI – UN BĂRBAT DIN ARAD A SFÂRȘIT SUB ROȚILE UNUI TREN. TOTUL PARE SĂ FI FOST UN ACCIDENT NEFERICIT

Adriana a murit după ce mașina condusă de iubitul său s-a izbit cu putere de un cap de pod. Profesorii fetei sunt în stare de șoc și au numai cuvinte de laudă la adresa ei, căci era un copil bun și silitor, cu rezultate extrem de bune la învățătură.

Adriana nu-și cunoscuse niciodată mama

Într-un interviu acordat, diriginta fetei a povestit cum aceasta a avut o viață tare grea, necunoscându-și niciodată mama. Mai mult, Adriana își dorea să intre la Academia de Poliție și era o adolescentă extrem de veselă.

„Ce s-a întâmplat este o tragedie fără margini, nu puteam să-mi imaginez aşa ceva. Cu atât mai mult cu cât fata asta a suferit enorm pentru că nu şi-a cunoscut niciodată mama. Mama ei a decedat şi a au fost crescute, pentru că ea mai are o soră mai mare cu un an, au fost crescute doar de tată. Cu atât mai mult tragedia este nemărginită pentru tată. Mai are o soră vitregă, tot la noi la şcoală. Adrianei îi plăcea viaţa foarte mult. Era veselă, era jovială, era francă, o caracteriza dezinvoltura, ce avea de spus ea spunea.

VEZI ȘI – ACCIDENT HORROR ÎN JUDEȚUL OLT. O FATĂ DE 19 ANI A MURIT STRIVITĂ ÎNTR-O MAȘINĂ

Încerca să-şi egaleze sora, tot timpul spunea că sora ei învaţă bine şi că nu poate să înţeleagă cum reuşeşte. În ultimul an se pregătea pentru examen, chiar mi-au spus doamnele profesoare, ea dădea la Română şi la Istorie, fiind la Ştiinţe Sociale, îi încheiaseră media 10. Se implica la ore, voia să obţină o notă mare pentru examen. Se pregătea pentru admitere la Poliţie, la Academie, din ce ştiu eu“, a povestit pentru Adevărul diriginta fetei, prof. Cristina Marin.

Citește și...