Acasă » Știri » Destinul lui Mihai Nesu, sub lupa. Numerologul Anatol Basarab dezvaluie cifrele fatidice din viata fotbalistului!

Destinul lui Mihai Nesu, sub lupa. Numerologul Anatol Basarab dezvaluie cifrele fatidice din viata fotbalistului!

De: Cancan 21/10/2014 | 13:07
Destinul lui Mihai Nesu, sub lupa. Numerologul Anatol Basarab dezvaluie cifrele fatidice din viata fotbalistului!

"Fiecare coincidenta nu este chiar o coincidenta, ci desfasurarea unei legi pe care de obicei n-o cunoastem si nu-i vedem desfasurarea", considera reputatul numerolog si psiholog Anatol Basarab.

Acesta a analizat toata viata fotbalistului Mihai Nesu, pornind de la datele evenimentelor care i-au marcat existenta. Rezultatele sunt uimitoare!

Nesu

„Numele fotbalistului este NESU MIHAI, daca adaugam toate literele la un loc avem 5+5+1+3 este Nesu, adica 14, valoarea totala este 5. Mihai este 4+9+8+1 iar total Nesu si Mihai formeaza 9, dar Mihai formeaza 40. Aceasta cifra are o valoare negativa, intrucat daca numele omului se termina cu o cifra in zece, in viata pot sa apara asa numitele cataclisme, sa zicem, situatii care trebuie sa sparga cercul El implineste acum varsta de 31 de ani, ceea ce insemna tot 4, de la Mihai, 40 egal tot cu 4 Fiecare litera are un echivalent in cifra , de exemplu A este 1”, considera specialistul in numerologie.

„Cand si-a pierdut tatal, s-a rupt ceva din el”

Mai mult, daca punem data lui de nastere, 19.02.1983 si adunam toate cifrele la un loc, va fi 36, adica 6, apoi 31, adica 4. „31 si 3 sunt ultimele sale cifre din codul lui numerologic. Astfel, este firesc ca la varsta de 31 de ani sa aiba aceste lovituri. Nu e atat de important decesul mamei, desi se stie ca mama e mama, ea serveste pentru el ca un membru al familiei, dar tata este o ruptura chiar din el insusi. Cand o pierde pe mama e ca si cum pierde un membru al familiei, e dureros, dar cand moare tata e ca si cum se rupe ceva din el, personal si se intampla asta chiar la varsta de 31 de ani”, a mai spus numerologul Anatol Basarab.

CITESTE SI 

L-a chemat la ea! Care a fost ultimul gest al mamei lui Mihai Nesu inainte sa moara si cum a „grabit” trecerea moartea sotului!

Mihai Nesu, sustinut de prieteni dupa moartea tatalui! Vezi mesajul emotionant transmis de Edi Iordanescu!

Daca analizam literele, in viata lui s-au adunat prea multi „M”. „Maria Monika, Mircea si el Mihai, a mai observat specialistul. Cand se aduna intr-un sistem oameni cu acelasi nume sau aceeasi initiala nu poate sa fie decat rau, este intotdeuna un conflict si sistemul intra in colaps, cineva din sistem trebui sa dispara pentru ca altfel sistemul nu poate merge, e ca si intr-un motor” a mai spus numerologul.

Nu avea ce sa caute in fotbal

„Mai mult, el are cifra de vibratie 10, pentru ca este nascut pe 19. Aceasta o putem lua ca ziua nasterii, sau mai degraba a renasterii. Accidentul il are tot in 10. 05.2011. Toate acestea daca le adaugam la un loc formeaza 10 inca o data, fapt care ii afecteaza drastic bunastarea lui sociala si relationala. Baiatul asta nu avea ce sa caute in fotbal, prin natura sa este un mic savant, probabil nici n-a vrut sa devina fotbalist, avand atat de multi 3 in matrita lui. Structura lui psihica este inclinata catre stiinta, mai degraba decat catre sporturi. El a urmat aceasta cale probabil pentru ca asa a vrut taica-su, din traditie. Asa cum este el construit, ar fi fost bun la cu tootul altceva decat la fotbal”, a mai spus Anatol Basarab.

Mircea Nesu a fost arbitru international
Mircea Nesu a fost arbitru international

Nesu are structura de lider, dar s-a supus unui lider

Psihologul considera ca evenimentele din viata lui Nesu se incadreaza intr-un tipar. „Accidentul din 10.05 arata invapacitatea lui de a-si manifesta vointa, este nevoit acum sa se supuna vointei altora, precum a celor care il ingrijesc, si aceasta ii afecteaza bunastarea sociala si relationala, astfel ca devine, cumva singur. Drept dovada, sotia lui il paraseste la 12 ani de la momentul cunoasterii. Aceasta este aproape o regula, raportat la momentul cunoasterii persoanelor din cuplu. Asta nu se stie, statistic vorbind, in toata lumea aproape toate familiile divorteaza la o perioada de timp multiplu cu 4 dupa cunoastere. Astfel, daca nu divorteaza dupa 4 ani, pot fi 8, 16 si asa mai departe. Este un ciclu instinctiv cumva, indiferent de cultura sau religie. In 2012, cand l-a parasit sotia, oricum avea sa se intample un eveniment negativ in viata lui. Putea sa fie vorba de un divort, sau relatia lor sa se intareasca si mai tare. Interesant este ca tatal lui moare pe 20.10.2014, toate cifrele astea daca le unim, este egal tot cu 10. 10 inseamna lider aboslut, dar el nu si-a dorit sa fie lider, el s-a supus unui lider, tatal lui.” a mai spus numerologul

nesu

Mihai Mircea Nesu s-a nascut la 19 februarie 1983 in Oradea, Romania. A jucat la Steaua si Utreecht, unde a avut loc si evenimentul care l-a marcat toata viata. S-a lovit puternic de un alt jucator, fracturandu-si coloana, in zona cervicala. Toata lumea a crezut ca va ramane paralizat pe viata, dar cu ajutorul medicinei si vointei uriase, au aparut primele semne de insanatosire. Sotia lui, Maria Nesu, l-a parasit insa, in noiembrie 2012, dar in curand, fotbalistul greu incercat de soarta a primit o noua lovitura. Mama sa, Monika Nesu, s-a luptat cu o afectiune nemiloasa, a facut chimioterapie si credea ca a scapat de maladie. Boala a revenit insa cu si mai multa forta, iar dupa o lupta grea, mama lui Mihaita Nesu a murit, pe 14 aprilie 2014, intr-o fatidica zi de luni. Ultima lovitura incasata de sportiv a avut loc tot intr-o luni, dar pe 20.10.2014, cand tatal lui, Mircea Nesu, a decis sa-si incheie socotelile cu viata.

M.Niculescu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...