Destinul tragic al unui actor! A murit cu adevarat, in timp ce filma o scena in care era impuscat! „Presimt ca voi muri!”

Publicat: 08/05/2014 | 22:43
Destinul tragic al unui actor! A murit cu adevarat, in timp ce filma o scena in care era impuscat! „Presimt ca voi muri!”

Un actor si-a pierdut viata cu adevarat, in timp ce filma o scena in care era impuscat mortal. Coincidenta face ca ultima sa replica ar fi trebuit sa fie “Vreau sa ma ingropi cu mainile goale!”.

Actorul de origine araba avea 55 de ani si se pregatea sa filmeze ultimile scene ale unui film. Potrivit “Mirror”, Mahmud al-Sawalka era faimos in Orientul Mijlociu pentru rolurile sale din dramele istorice, el a filmat inclusiv in capitala Iordanului, Amman.

Toata echipa de filmare a ramas muta de uimire dupa ce experimentatul actor nu si-a mai spus replica din scenariu. El trebuia sa spuna “Vreau sa ma ingropi cu mainile goale!”, insa Mahmud a strigat catre cei din jur cu ultimele puteri “Am sentimentul ca voi muri!”.

Actor mort

Dupa aceasta scena, actorul s-a prabusit la pamant, iar toti cei de fata s-au intrebat daca acesta isi joaca roulul cu mici scapari sau i s-a facut rau.

____

CITESTE SI:

George Mihaita e in culmea fericirii. „Fiul meu se insoara!” Vezi ce moldoveanca sexy i-a furat inima!

Un celebru actor de la Hollywood are radacini in Romania! Ce sfaturi… romanesti ii dadea mama lui, inainte sa devina faimos!

_____

Pana in momentul de fata, presa din Orientul Mijlociu nu a facut public raportul cu privire la moartea neasteptata a actorului de 55 de ani.

R.O.
 

Citește și...