Detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a lui Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi

Publicat: 22/02/2019 | 10:35

Mihai Rădoi, fratele celebrului Mirel Rădoi, fost fotbalist al Stelei și al naționalei, se zbate, încă, între viață și moarte, după ce s-a aruncat de la etaj, într-o tentativă de sinucidere.

La nouă zile după ce a vrut să-și ia viața, Mihai nu a fost scos de la aparate, pentru că au apărut complicații serioase, mai ales la nivelul rinichilor!

Surse din preajma familiei Rădoi susțin că acesta acuză, în aceste momente, dureri renale mari, totul din cauza loviturilor cauzate de impactul cu solul, după ce s-a aruncat de la etajul patru al locuinței lui din Turnu Severin.

„Fratele lui Mirel Radoi se află tot la Terapie Intensivă! Medicii de la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde a fost transferat și operat abdominal au hotărât să îl mențină pe pacient sub supraveghere medicală și să îl hrănească în special prin perfuzii. Situația lui este una delicată, i se face hemoliză, și se speră într-o minune. Toți apropiații sunt alături de el și se roagă că starea lui să se îndrepte în următoarea perioadă „, au declarat persoane de la fața locului, pentru stirilekanalD.ro.

 

Citește și...