Detalii de ultimă oră în ancheta de la Caracal: au fost văzute două mașini parcând la casa lui Gheorghe Dincă, în ziua dispariției Alexandrei

Publicat: 15/08/2019 | 07:54
Detalii de ultimă oră în ancheta de la Caracal: au fost văzute două mașini parcând la casa lui Gheorghe Dincă, în ziua dispariției Alexandrei

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că există un martor care a văzut două mașini parcând în fața casei lui Dincă, în ziua dispariției nepoatei sale. Cumpănașu susține că acest martor nici măcar nu a fost audiat de procurori, cu toate că el susține că a văzut mai multe persoane ieșind din casă.

„Este un aspect care a fost aproape ignorat de opinia publică și care merge pe ideea scoaterii fetei din acea casă. Există un martor, care nu a fost nici măcar audiat, care se plimba cu vacile pe câmp,.

Omul acela a spus foarte clar ziariștilor, nu procurorilor, că la ora 4.30 -5.00 după-amiază, când el era cu vacile pe câmp, la casa lui Dincă au parcat două mașini și că din din casă au ieșit mai multe persoane. Nu a putut să spună dacă printre acestea era și Alexandra”, a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Cumpănașu a depus documente la Parchet

Alexandru Cumpănașu a declarat că a depus la Parchet documente care cuprind informații cu privire la persoanele din politică și din poliție care l-ar proteja pe Gheorghe Dincă și o presupusă rețea de trafic de minore, subliniind că ar fi implicați peste 20 de politicieni.

„Așteptarea mea este aceea de a stabili dincolo de declarațiile acestui individ (Gheorghe Dincă, n.r.) din care eu nu cred nicio iotă să stabilească – prin alte mijloace de probă, nu prin declarațiile lui – adevărul. (…) Există așteptarea mea și a familiei Alexandrei de a afla adevărul cu privire la complicii acestuia, la rețeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din poliție, la cei care-l protejau din politică, din parchet, din alte zone – dacă ei există. Și dacă eu am depus 60 de pagini la parchet, cred că există. (Informațiile depuse la parchet sunt, n.r.) Despre persoane care l-au cunoscut și protejat de-a lungul timpului – cu nume”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Digi24.

Citește și...