Detalii incredibile despre felul in care s-a votat depunctarea celor de la CFR! Cine s-a opus penalizarii ardelenilor!

Publicat: 21/02/2015 | 00:05

CANCAN.ro a aflat detalii foarte interesante despre votul Comisiei de Recurs. Cu un rezultat la limita, 3-2, avocatii au pastrat depunctarea CFR-ului. Socant este ca cei care s-au opus ar fi chiar oamenii numiti la recomandarea AFAN.

CFR Cluj a primit cea mai mare pedeapsa din istoria primei ligi. Din cauza datoriilor pe care clubul din Gruia le are catre mai multi fosti jucatori, ardelenii au fost depunctati cu 24 de puncte de catre Comisia de Disciplina.

Miercuri, decizia a fost patrata si de Comisia nde Recurs, iar in acest moment, singurul loc in care se mai poate schimba ceva este la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elvetia.

Fanii din Gruia nu inteleg cum clubul a ajuns in aceasta situatie
Fanii din Gruia nu inteleg cum clubul a ajuns in aceasta situatie

Decizie stransa: 3 avocati au votat pro, 2 s-au opus

CANCAN.ro a aflat detalii foarte interesante din cadrul sedintei in care s-a hotarat ca fostei campione a Romaniei sa-i fie pastrata pedeapsa si, astfel, sa cada de pe locul 2 pana pe ultima pozitie a clasamentului. Rezultatul a fost foarte strans, iar dintre cei cinci avocati care fac parte din Comisia de Recurs, trei au votat pentru, iar doi s-au opus depunctarii.

Mai multi fotbalisti care au trecut prin Gruia au de primit sume importante
Mai multi fotbalisti care au trecut prin Gruia au de primit sume importante


“Avocatii AFAN” au avut mila de CFR

Iar aici intervine elementul cu adevarat interesant. Astfel, cei doi care ar fi dorit ca echipa din Gruia sa nu fie pedepsita sunt chiar avocatii care au fost numiti la propunerea AFAN (Asociatia Fotbalistilor Amatori si Non Amatori din Romania), institutia care lupta pentru respectarea drepturilor de jucatorilor romani. Este vorba de cele doua doamne din aceasta comisie: Daniela Lavinia Mandruta si Elena Stoian!

Vasile Maftei a mai jucat la Rapid, iar in prezent evolueaza la Concordia Chiajna
Vasile Maftei a mai jucat la Rapid, iar in prezent evolueaza la Concordia Chiajna

 

CITESTE SI:

ULTIMA ORA! Lovitura de teatru in Liga 1: CFR Cluj, la un pas sa fie depunctata! Cate puncte pierde si care e motivul!

PREMIERA in Liga 1! Fotbalistii dau in judecata, in penal, avocatii Comisie de Disciplina! “Ne-am saturat, sunt interese mari!”

De unde se trage pedeapsa

Conform Mediafax, Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotararilor Camerei Naţionale pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL), in speta neachitarea datoriilor catre cinci fotbalisti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si scaderea a cate patru puncte pentru fiecare dosar. Cei cinci jucatori sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei, cu menţiunea ca ultimul a avut doua dosare deschise la CNSL.
 

Citește și...