Detalii incredibile despre moartea lui Emi Pian. Discuția care a declanșat măcelul din seara de barbut și ce s-a întâmplat, de fapt, cu liderul Duduienilor

Autor:
Publicat: 15/08/2020 | 14:07
Detalii incredibile despre moartea lui Emi Pian. Discuția care a declanșat măcelul din seara de barbut și ce s-a întâmplat, de fapt, cu liderul Duduienilor

Moartea lui Emi Pian continuă să ridice numeroase controverse, chiar și la aproape două săptămâni de la tragica întâmplare. Ies la iveală detalii șocante din noaptea în care interlopii s-au adunat pentru a juca barbut pe o sumă de aproximativ 50.000 de euro. Se pare că a existat o discuție care a declanșat totul, iar camerele de supraveghere au surprins imagini șocante. 

Ies la iveală noi detalii despre moartea liderului Duduienilor, Emi Pian. În noaptea în care temutul interlop a fost înjunghiat de Richard s-au petrecut lucruri groaznice.

Lucruri pe care, se pare, camerele de supraveghere nu le-au ratat! Potrivit informațiilor oferite de gandul.ro, după ce l-a înjunghiat pe liderul Duduienilor, Richard a vrut să plece de la fața locului, însă a fost prins de bărbații din clanul rival, imediat după ce Pian a „fugit” să aducă întăriri.

”Potrivit declarației inculpatului din data de …08.2020 coroborată cu procesele-verbale de vizionare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate la imobilele de pe străzile și, după altercația cu…, cel dintâi a fugit până pe str. ….(aflată în continuarea străzii….), unde a fost blocat de către un autoturism de culoare închisă, urmat îndeaproape de un al doilea autoturism de culoare închisă tip break”, se precizează în referatul de arestare.

De la ce a pornit măcelul dintre interlopi

Sursa citată informează că în noaptea de 4 august, mai mulți interlopi s-au adunat într-o locație din Giulești Sârbi, interlopi atât din București, cât și din provincie. Undeva în jurul orei 02:00, în locația respectivă ar fi ajuns și Florin Mototolea, zis Emi Pian. Acesta ar fi avut o dispută cu Richard Emanuel Gheorghe, care îl împrumuta pe unul dintre jucători. Atunci, Emi Pian i-ar fi reproșat acestuia că îi dă bani unuia dintre clienții săi, cu toate că ”în lumea cămătarilor acest lucru este strict interzis”. Atmosfera a degenerat, iar Emi Pian a fost tăiat de Richard Emanuel Gheorghe, notează gandul.ro.