Acasă » Știri » Detalii macabre ale batailor ultrasilor stelisti de la Romania – Ungaria si coincidenta socanta cu scadalul de la Serbia-Albania!

Detalii macabre ale batailor ultrasilor stelisti de la Romania – Ungaria si coincidenta socanta cu scadalul de la Serbia-Albania!

De: Cancan 17/10/2014 | 19:25
Detalii macabre ale batailor ultrasilor stelisti de la Romania - Ungaria si coincidenta socanta cu scadalul de la Serbia-Albania!

Romania- Ungaria si Serbia- Albania sunt doua meciuri cu incidente extrem de grave in tribune si pe strazi. Din prea multa ura fata de maghiari, romanii au batut alti romani, iar la Belgrad, fotbalistii au fost atacati de fani si loviti de politisti.

In ultima saptamana, doua meciuri de mare risc au avut loc in cadrul preliminariilor Euro 2016. Este vorba de Romania- Ungaria si Serbia- Albania. La ambele jocuri au existat incidente in tribune, iar UEFA va judeca aceste evenimente si, cel mai probabil, se va lasa cu supendari si amenzi usturatoare. In ambele cazuri, rivalitatea este una alimentata de orgolii patriotice. Astfel, suporterii au fost cu greu tinuti in frau, iar pana la instigare a fost nevoie de o singura scanteie. La Belgrad, fitilul a fost aprins cu ajutorul unei drone. Din prea multa ura fata de adversar, romanii au reusit sa se bata intre ei, iar In Serbia, fotbalistii au fost la un pas sa fie linsati. Fie ca la mijloc se afla Tinutul Secuiesc, fie Kosovo, evenimentele de la cele doua partide isi gasesc cu greu acoperire in patrotism, sovinism sau nationalism.

Cum au batut romanii alti romani dupa ce au crezut ca sunt unguri

Daca in stadion fanii romani s-au batut cu fortele de ordine si cu ungurii, in afara arenei, din prea multa ura fata de unguri. romanii au reusit performanta sa bata alti romani! CANCAN.ro va prezinta filmul unor evenimente regretabile, petrecute chiar inaintea jocului.

Peste 3000 de unguri au facut deplsarea la Bucuresti
Peste 3000 de unguri au facut deplsarea la Bucuresti

Sambata, pe National Arena au fost prezenti ultrasi din toate peluzele importante din Romania. Asa s-a intamplat si cu aproximativ 30 de suporteri veniti de la Timisoara. O parte dintre acestia nu a mai ajuns la meci, drumul lor fiind direct spre spre spital. Asta dupa ce au fost loviti de stelisti! Ultrasii din Ghencea spun ca totul s-a intamplat dintr-o regretabila eroare, banatenii fiind confundati cu ungurii. “I-am intrebat de mai multe ori cat este ceasul. Nu au raspuns si am crezut ca sunt unguri, mai ales ca in acea zona se aflau masini cu numere de Ungaria. Cand ne-am dat seama ca sunt de la Timisoara ne-am restas si ne-am cerut scuze. A fost o confuzie pe care o regretam”, a povestit unul dintre ultrasii Stelei.


Stelistii sunt infratiti cu cei de la UTA

Suporterii romani au incercat sa-i bata pe maghiari, insa i-au batut pe ai lor
Suporterii romani au incercat sa-i bata pe maghiari, insa i-au batut pe ai lor

De partea cealalta, suporterii de ASU Politehnica Timisoara cred ca totul a facut parte dintr-o reglare de conturi, mai ales ca stelistii sunt infratiti cu cei de la UTA, rivalii de moarte al violetilor. De altfel, la acest meci mai multi ultrasi aradeni au fost prezenti pe National Arena si au in sectorul in care erau stelistii.

Si la meciul trecut a fost la fel

Fortele de ordine au batut la gramada. Huligani, femei, oameni simpli, ultrasi, copii
Fortele de ordine au batut la gramada. Huligani, femei, oameni simpli, ultrasi, copii

Daca ungurii trec peste rivalitatile de pe plan local, iar la meciurile nationalei lor fac deplasarea impreuna, la romani a devenit deja o normalitate ca galeriile sa se bata intre ele in momentul cand ar trebui sa formeze o singura voce. Asa s-a intamplat si la meciul contra Ungariei din 2013 de la Bucuresti. Atunci, chiar in interiorul stadionului, stelistii si dinamovistii s-au batut intre ei spre amuzamrentul maghiarilor.

Serbia-Albania s-a intrerupt inainte de pauza

Partida dintre Serbia si Albania, meci care a contat pentru calificarea la Euro 2016, a dat nastere unui adevarat scandal care pare ca a depasit deja granita sportiva. Jocul dintre cele doua mari rivale a fost intrerupt inainte de pauza, asta dupa ce o drona de care era agatat un steag al oaspetilor cu harta Albaniei mari a survolat gazonul stadionului lui Partizan. Atunci cand un jucator sarb a rupt steagul, intre fotbalisti a inceput o bataie generala in care s-au implicat si fortele de ordine, dar si mai multi fani sarbi care au sarit gardul si au inceput sa le imparta pumni fotbalistilor de la Tirana. De notata cafanilor albanezi nu le-a fost permis accesul la acest meci.

Acesta este steagul de la care a inceput nebunia la Belgrad
Acesta este steagul de la care a inceput nebunia la Belgrad

CANCAN.ro va prezinta marturiile unor jucatori implicati in incidentele de la Belgrad prin vocea internationalului albanez Elis Bakaj, cel care in trecut a evoluat pentru Dinamo si a reusit sa stranga 27 de selectii la nationala Albaniei. “Doi colegi de la echipa mea au fost la Belgrad. Cand s-au intors erau plini de vanatai, de rani, de zgarieturi. Mi-au spus ca niciodata in viata lor nu au fost mai speriati”, a inceput Bakaj discutia.

Albanezul Bakaj povesteste prin ce au trecut colegii lui
Albanezul Bakaj povesteste prin ce au trecut colegii lui


“Toti vorbesc despre meciul de la Belgrad. 24 din 24”

Mijlocasul care actualmente evolueaza pentru FK Tirana spune ca in Albania, 24 de ore din 24, singurul subiect dezbatut la televizor, la colt de strada, scoala sau biserica este legat de meciul de la Belgrad: “Toti vorbesc despre asta. Toti incearca sa afle cine este cel care a manevrat drona. Este erou national, erou necunoscut”.

CITESTE SI: 

Mai mulţi suporteri români au atacat cu pietre jandarmii! Incidentul s-a petrecut pe Şoseaua Pantelimon

Ce nu s-a vazut pe National Arena la meciul cu Ungaria! Mesajul care i-a isterizat pe maghiari si cum au fentat fortele de ordine!

Suporterii unguri au facut scandal la intrarea in tara! Au aruncat din tren cu petarde si cutii de bere

 

“Colegii mei mi-au spus ca au fost batuti de politisti. Aveau vanati pe ei”

Jucatorii albanezi au fugit speriati spre vestiare
Jucatorii albanezi au fugit speriati spre vestiare

Bakaj spune ca fotbalistii de la echipa lui care au fost la Belgrad i-au povestit ce nu s-a vazut pe inregistrarile tv. “Mi-au spus ca pe teren au fost protejati de jucatorii sarbi care au relizat repede la ce se poate ajunge si i-au blocat pe fani. Insa, dupa ce s-a intrat pe tunelul care duce la vestiare, jucatorii au fost batuti chiar de fortele de ordine. Au stat cinci ore la stadion si au plecat direct la aeroport. Dupa alte doua ore de asteptare, vamesii sarbi i-au controlat peste tot”, si-a incheiat povestirea fostul dinamovist.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță