Detalii milimetrice despre ce s-a întâmplat sâmbătă, 15 iulie, ora 14.10, pe plaja milionarilor de la Caelia – Mamaia: Povestea care l-a înnebunit pe Gigi Becali. CANCAN.ro vă oferă primele declaraţii făcute de martorii oculari!

Publicat: 20/07/2017 | 00:00
Detalii milimetrice despre ce s-a întâmplat sâmbătă, 15 iulie, ora 14.10, pe plaja milionarilor de la Caelia – Mamaia: Povestea care l-a înnebunit pe Gigi Becali. CANCAN.ro vă oferă primele declaraţii făcute de martorii oculari!

Gigi Becali s-a ”aprins” ca o torţă după ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a relatat un episod care a avut loc sâmbătă, pe plaja milionarilor de la Caelia –Mamaia, iar noi revenim cu amănunte în acest caz.

Aşa cum am scris deja (ARTICOLUL ÎL PUTEŢI RECITI AICI!), patronul FCSB s-a ”băgat” în discuţie, pe plajă, cu Adelina Nica, iubita unui important om de afaceri. A fost un schimb savuros de replici, care n-a durat însă decât 15-20 de secunde. După ceas! Aşa susţin sursele noastre (de categoria A, adică de maximă încredere, certificate astfel de Departamentul de Anchete Speciale – DAS). Aceleaşi surse ne-au mărturisit cu punct şi virgulă exact cum s-au derulat lucrurile. Şi nu povestite la ”mâna a doua”, ci auzite şi văzute direct.

Una dintre dintre surse este reporter CANCAN.ro. S-a alăturat în urmă cu 11 ani redacţiei noastre şi are o vastă experienţă în documentarea jurnalistică. De-a lungul timpului, a realizat numeroase subiecte de presă valoroase şi nu se pune în discuţie profesionalismul său. Acesta ne-a oferit şi prima declaraţie despre ce s-a întâmplat la Caelia.

”Sâmbătă, pe 15 iulie, domnul Gigi Becali a ajuns însoţit de Ionuţ Luţu pe plaja de la Caelia. Era puţin înainte de ora 14.00, când l-am observat. Poate 13.50. Era îmbrăcat în pantaloni scurţi de culoare albastră, o cămaşă gri cu floricele şi papuci albi. Luţu era într-un tricou model polo, portocaliu, cu o pălărie pe cap şi, de asemenea, pantaloni scurţi. S-au oprit amândoi pe terasa de la Caelia, care era plină la acea oră.

Ionuţ Luţu l-a urmărit ca o ”umbră” pe Gigi Becali pe plaja de la Caelia
Ionuţ Luţu l-a urmărit ca o ”umbră” pe Gigi Becali pe plaja de la Caelia

Domnul Becali a discutat cu un alt bărbat, s-au salutat, a fost mai mult o discuţie de complezenţă, apoi s-a îndreptat către marginea terasei, în zona de şezlonguri. Practic, zona care desparte marea de terasă. Lumea l-a recunoscut, se uitau oamenii la el, iar domnul Becali a rămas la marginea terasei, cu faţa către plajă. Chiar în dreptul lui se afla pe şezlong Adelina Nica, în compania unor prietene. L-a întrebat pe Luţu cine este domnişoara şi după ce a aflat, a întrebat-o direct: «Ia zi, unde e iubitul tău?» Iar domnişoara i-a răspuns «Pe aici, pe undeva…» A fost o discuţie de câteva secunde, purtată în glumă. Părea că Gigi Becali ştie despre cine vorbeşte când s-a referit la iubitul domnişoarei. Asta a fost!”, ne-a relatat reporterul nostru.

Urmează să publicăm şi alte mărturii, chiar una ”bombă”! Până atunci, CANCAN.ro vă arată şi imagini realizate la Caelia la puţin timp după ce Gigi Becali a ”glumit” cu Adelina Nica. În primul colaj, apar Gigi Becali şi Luţu la 14.25, iar în al doilea domnişoara a fost fotografiată de reporterii CANCAN.ro la peste o oră după discuţia cu patronul FCSB, mai precis la 15.45.

În mod bizar, Gigi declara azi, pe de o parte, că nu avea cum să o vadă pe Adelina Nica fiindcă el a făcut plajă la Vega, aflată la trei kilometri de Caelia! Numai că imaginile îl contrazic. Mai apoi, şi-a ”amintit” că ”(…) Am trecut pe acolo (N. RED. – la Caelia), că erau fetele mele la plajă…

Adelina Nica a fost surprinsă de interesul patronului FCSB
Adelina Nica a fost surprinsă de interesul patronului FCSB

Lucru adevărat. Fiicele lui Gigi Becali s-au aflat sâmbătă la Caelia, dar aveau şezlongurile aşezate în centrul plajei, mai aproape de mare. În toată această ”avalanşă” de declaraţii, redacţia CANCAN.ro a luat ieri decizia să suspende articolul preţ de câteva ore până la colectarea de noi probe. Acum, suntem în măsură să oferim cititorilor detalii milimetrice. Totodată, pe această cale, îl rugăm pe patronul FCSB să ne acţioneze în judecată, pentru a demonstra şi în faţa judecătorilor că povestea a fost 100 la sută reală!

CANCAN.RO îl duce la Parchet pe infractorul Gigi Becali: Plângere penală + proces

„Avocaţii CANCAN.RO au demarat pregătirea acţiunii în Justiţie împotriva lui Gigi Becali, un infractor condamnat deja de Justiţia Română, nu demult eliberat din închisoare. Vom depune mâine o plângere penală la Parchet şi ne vom regla legal toată situaţia. De regretat că un asemenea marţafoi analfabet ocupă spaţiul public cu aberaţii, jigniri şi ameninţări, locul său fiind de acolo de unde a ieşit: penitenciarul de proximitate!”, ne-a declarat reprezentantul legal al site-ului nr. 1 din România.

Reciteşte aici articolul care i-a ”dat foc” lui Gigi Becali!

 

 

Citește și...